alininannesii Mrvgl hareketlenip, hareket etmediği saatler hergün aynı mı? Bebeklerimiz artık büyüdü ve uyku düzenleri var, örneğin benim bebeğim gece uyurken hareketli değilse uyuduğunu düşünüyorum çünkü sabah çok erken uyanıp beni de tekmeleriyle uyandırıyor
Mrvgl alininannesii Genelde akşam 9 gibi hareketleniyor. Bungece resmen bekledim 4 te uyduum. Baktım pıt pıt ediyor soluma yatmistim. Çok güçlü değil hareketleri belki uzun boyluyum diye çok karnım yok zaten. Ondan da kuvvetli hissetmiyor olabilirim 🤗
alininannesii Mrvgl yarın doktorunuza sorarsınız :) ben de uzunum ama karnım baya büyüdü, hiç mi yok karnınız
DaisyMom Mrvgl bu haftalarda çok oluyor.bende o haftadayken tedirgin olmustum hareketleri azalmisti felan.Postlarda ariyordum benim gibi olan varmi diye.Ama o kadar cok kisiyle karsilastimki bizim gibi olan.Doktora gittigimde bebegim donmustu.Galiba ondan hareketleri degismisti.Suan 31 haftalik hamileyim.O haftadan beri hareketleri daha az ve sakin.Sadece ittirme olarak yapiyor.Eger hareket ediyorsa korkmayin💜
Gezen24anne Mrvgl valla aynı sorun iki gündür bendede var 28 haftadayım iki gündür çok az hareket ediyor 4 saatte 10 hareket etmene gerekiyormuş sayıyorum günde 10 kez etmiyor ihaliyle korktum biraz pazartesi doktora gidicem
Acer Mrvgl aynen öyle oluyor canım gündüz bende sürekli ayakta olduğum için çok fazla hissetmiyorum akşam oturup yatınca hareket ediyor
Mrvgl alininannesii Var var çok şükür ama uzun olunca kısa boylular kadar büyük bir karnı olmuyor insanın 🥰
minik_kalbim Mrvgl yok canim korkma benim bebegimde öyle bi bakiyorm cok hareketli bi bakiyorm az hatta az öncede ayni seyi yaşadim actim kuran dinlettim kipirdadi bende 28+5 im
Eerrennn_ Mrvgl 27 haftalık olduk bizde de aynı, bazen cok hareketli bazen hiç kıpırdamıyor gibi. Benimde haftaya doktorum var. Sen gidince yazarsın bizede
Mrvgl Eerrennn_ Sanırım gitmiycem,bugün çok hareketli. Sağ tarafında hep . Oturdugumda hele.fikir fikir,
OzgeSahin2 Mrvgl bende 28 haftaligim sabaha karsi biraz oynado bu saat oldu hala hc oynamiyor canim cok skkin😔