alenrenas1 Lemonade meltem smart bambino aldık biz hem sallanıyor hemde tekerlekli hemde anne yanı oluyor kesinlikle öneririm
minikprensesimm bimesele evet gayet memnunum arkadaşlarım da baktı hepsi beğendi ekstra yatak almadım
minikprensesimm bimesele evet resim yüklemeyi bilmiyorum yoksa fotosunu atardım eşimle birlikte kurduk gayet güzel
minikprensesimm Lemonade suan herhangi bir gıcırdama felan yok canım ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum
-mercimek- Lemonade ben e bebekten hem sallanan hem de anne yanı olan açılır çok tatlış bi beşik aldım. İstersen bi bak ben 900 TL ye almıştım 700 e düşmüş https://www.e-bebek.com/bebekonfor-elyaza-dogal-anne-yani-asansorlu-uyku-setli-besik-60x120-cm-ayicik-p-bek-de97/
minikprensesimm -mercimek- benim aldığım beşiğin aynı gerçekten çok tatlı ve güzel duruyor onu da geçtim gayet kullanışlı 🥰🙏🏻
xyx Kizimveoglumm merhaba biz de bu beşiğe bakıyoruz da beşik otomatik sallanmalı mı acaba? Yoksa manuel mi?
xyx Ozlemyeni huggy nin swing me modelini deli gibi arıyoruz indirime girer diye beklerken her yerde bitti 🤷🏼♀️ Tedarikçi firmaya kadar aradık ne deseler beğenirsiniz? Yurtdışından gelmesini bekliyoruz elimizde bir tane bile kalmadı. Gelmesi 4 ayı bulur. 😞
Astunazmn Lemonade cnm bn e bebekten meltem kral smart besik aldim hem cok guzel hemde sallaniyir prenses yatahi gbi :) beyaz aldim bn tavsiye ederim
Kbraelif_15 Bende yeni instegramdan bi sayfadan aldım sallanıp sabitlenebiliyormuş bizim çok hoşumuza gitti normal beşik tarzında ama annr yanı olabiliyo gelmesini bekliyoruz merakla 🙈