Eise Lemonade Ben prego santa maria aldım 2.el sayfalarda çok daha uygun fiyata var chicco da var tertemiz ürünler , bebek sevmediği için kullanilamamis vs. Iyi araştırıp alabilirsiniz
NilGrl Lemonade e bebeğin baby plus var sanırım ben yeğeniminkini aldım sallnıyormus 800 tl falan ona bakın isterseniz bi
Seyma2861 minikprensesimm ah cok teşekkür ederim. Memnun kaldınız değil mi? Bende bakacağım o sayfaya ölçü olarak 70/130 düşündüm. Yatakları sünger yatak mı normal yatak mu ilave yatak istiyor mu
minikprensesimm Seyma2861 canım ben suan memnunum gerçekten kullanışlı yatağı da gayet iyi esktra yatak almaya ihtiyac duymadım ben
Yenianne001 Lemonade canım Hepsiburada da carini marka var ben ondan alacağım. 800 civarı indirimde 700-600 olabiliyor. Beş yaşına kadar yatabiliyor. Organik, bak istersen. Ben taşındığım için oda yapmayacağım o yüzden böyle büyük alacağım
Burcuseyy Lemonade eğer yakınlarınızda joker varsa bir bakın derim biz pregonun anne yani beşiğini 450 TL’ye gördük. Teşhir ürünü fakat rahatça temizlenir
bimesele minikprensesimm ay bende ordan sipariş vermeyi düşünüyorum nasıl kaliteli mi ahşabı memnun kaldınız mı?
minikprensesimm bimesele evet resim yüklemeyi bilmiyorum yoksa fotosunu atardım eşimle birlikte kurduk gayet güzel
minikprensesimm bimesele evet gayet memnunum arkadaşlarım da baktı hepsi beğendi ekstra yatak almadım