Cevirmenanne bngs_irem çok tatlı bir doktor gerçekten bende hem fikirim o konuda :)) kaç haftalık hamilesin daha yeni herhalde :)
bngs_irem Cevirmenanne evet daha çok miniğiz yeni öğrendim 4+3 :)) ama çok erken öğrendim sanırım erken yumurtlamam oldu. Zaman nasıl geçer bilmiyorum 😊
Cevirmenanne bngs_irem ay inanmıyorummmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum bende çok erkenden öğrenmiştim ama zaman nasıl geçti hiç anlamadım şimdi 20+3 haftalık oldu oğluşum :))
Mutiess mavi0811 Bir yere giderken izin alıyoruz bizde gidebildiğimiz iki yer oldu çıldır gölü ve susuz şelalesi bir daha bir yere gidemedik 🤦🏻♀️
melisssas mavi0811 bi yerde karışmaları doğru.teror her yerde var ve pandemı döneminde garnizon dışına habersiz çıkıp corona olup askeriyeden bı kaç kısıye bulaşmıştı bunu önlemek içinde olabılır. Zaten izin isteyınce verıyorlar sıkıntı degıl öyle 😀
Mutiess melisssas biz sıkı zamanlara denk geldik terör olayları yoğun olduğu zamanlar o yüzden yasak oldu gitmek pandemi yasağı sonradan çıktı bize
mavi0811 melisssas yani cunku hayati bi durumda olabiliyo hastane isi faln oluyo onlarada anlayıs gosterirler bence😀
bngs_irem Cevirmenanne oy maşalllah kocaman olmuşsunuz kuşum Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 😊🙏🏻