Senacbryk Hmdsnsy genital bölgemde oldu ve göbek deliğimde vee gögüsleriimde umarım geçeer geçer diyorlar ama sonucta eskiden böyle degildi
Rabis41 Hmdsnsy 3.gebeligim bunda oldu sadece bugday tenliyim ama tenim beyazdir normalde ozellikle gogus bolgem boynum ve koltuk altim karardi ilginc ins gecer sonradan. Peki cinsiyetle alakasi varmi acaba🤷♀️
TDE Hmdsnsy bunlar doğum lekeleriymiş. Doğumdan bir süre sonra geçiyormuş. Doktorum bu şekilde uyarmıştı beni. Kararma görürsen bazı bölgelerinde telaşlanma diye:)
haziranin25i Hmdsnsy göğüs uçlarım koltuk altım ve genital bölgem karardı. Doğumdan sonra gidiyormuş doğum yapan arkadaşlarım söyledi
MihricanA Hmdsnsy Benim boyumda bükülme yerleri varya nasil anlatıcamı bilemedim o aralar ayni kirli gibi kararmis boynuma bakamıyorum 😂
Srnysl Hmdsnsy canım şuan bende de dediğin yerler kararmış durumda ama doğumdan belli bir zaman sonra geçiyor merak etme bunlar tuzu biberi bebeklerimiz saglikla doğsun da hepsi geçiyor şükür 🥰
Plump27 Hmdsnsy kararma var 😔 doğuma az kaldı sonrasını merak ediyorum umarım geçer. Boyun kısmımda minik benler de çıktı.