ikiiPrensensAnnesi Hazalcinar o nasl oluyo kız bana detaylı anlat hele yarın deneyecm 10 haftalığım oluyor mu ?😅
Hazalcinar ikiiPrensensAnnesi Olur olur😂 tam zamani bi kaba isiyosun ustune camasir suyu dokuceksin hemen fark ediyo zaten simdi yap bide sabah yap mera7 ettim simdi ne cikicak 😂😂 acaba herkezde aynmi cikiyo
ikiiPrensensAnnesi Hazalcinar şimdi iki sıpamı uyutuyorm yarın sabah yapım bide sonraki gun yapacam iki gun üst üste aynı cıkacak mı 😅ama cok su içiyorum fark edermi sbha kadar en az 10 defa lavaboya gdip sonra su içiyorm susuyorum
ikiiPrensensAnnesi Ozge20ulu iki yemek kaşığı karbonat kucuk kaba koyup idrarından ekliyosun kabarırsa erkek kabarcıklar olmasa kızmış
ikiiPrensensAnnesi Emoztrk bnde ilk defa duydum 3. ümde 😅iki yemek kaşığı karbonat küçük bi kaba koyup üstünü geçmeyecek şekilde idrarını dolduruyon köpürürse erkek köpürmezse kız oluyormuş
Hazalcinar ikiiPrensensAnnesi Farketmez canim bende denk geldi yaptim biri soylemisti bana da o sekilde yaptim. Teorisi tuttu bende bilemiyorum artik. Bide cin takvimi. Oda iki gebeligimde tuttu
ikiiPrensensAnnesi Ozge20ulu aynen çarşamba kontrole gdecm 11 olacm tahminde bulunacak mı ve tutacak mı acaba🙈
Emoztrk ikiiPrensensAnnesi bunu hamile olup olmadığını öğrenmek için de yapıyorlar bide bunun Domestos ile yapılanı da var 😀