Beker ikiiPrensensAnnesi %50 doğru çıkmıştır zaten ama bu testin doğru olduğunu değil ihtimalin zaten %50 olduğunu gösterir maalesef o yüzden doğru çıktı diyenlere de inanmayın
Crn1996 ikiiPrensensAnnesi doğru çıkmıyor köpürüp köpürmemesi tamamen idrardaki asit oranına bağlı cinsiyetle alakası yok😊
ikiiPrensensAnnesi İnanmak deilde ilk defa duydum denedim bende söylenene göre kız çıktı merak etim gerçekn tutan var mı aceba 🤔
Eda319 gel_artik_bebegim önce sürekli deniyodum köpürmüyodu. En son adet imi beklerken yaptım köpürmüştü😂ama inanmamıştım. Test yaptım pozitif çıjmıştı🤣
ikiiPrensensAnnesi Anneballari58 ilk kzımda yapmışlardı bana haberim yoktu erkek çıkmıştı ve gebeliğim erkeğe benziyordu herkes erkek diordu ama tutmadı
Hazalcinar ikiiPrensensAnnesi Camasir suyu denedim 😂 kopurup kahve rengi cikarsa erkekmis acik renk olursa kiz ama hamileligin ilk haftalarinda yapiliyomus bende kahve rengi cikti bebegimde erkek. Tabi bunlar oldukca yaniltici seyler ama denemeden de edemiyo insan 🤷♀️😂😂
ikiiPrensensAnnesi Hazalcinar o nasl oluyo kız bana detaylı anlat hele yarın deneyecm 10 haftalığım oluyor mu ?😅