Rabia_Nazar Oznuryunus bol bol su iç kardeşim bana sürekli enfeksiyon vs için bol bol su için dedi doktorumda öyle ama bu konuda hiç bir bilgim yok inşallah biseyde çıkmaz kardeşim Allah’ım acil şifalar versin inşallah 🥰
Oznuryunus Rabia_Nazar inşallah 🙏 biraz ağrım başladı belimde inşallah yarın bir şey çıkmaz dua edin canım benim 😔
Oznuryunus Rabia_Nazar daha gelmiyor galiba canım eve gönderdi takip et dedi iki üç güne galiba geliyor 🤭
Rabia_Nazar Oznuryunus ayyy ne güzel yaaa bizim daha sancimiz yok yaaa peki sen çatı muayenesi yaptirdinmi
Oznuryunus Rabia_Nazar inşallah canım 🙏 benim artan bir ağrım yok sabit ağrı girip çıkıyor ve süresiz bu yalancı doğum sancısı mi acaba bu kadar rahatsızlık verecek kadar oluyor mu hem
Rabia_Nazar Oznuryunus valla kardeşim benimde ilk gebeliğim ama seninki gibi bir sancım ağrım yok genelde hep doğum gerçekleşecekse 5 dakikada bir falan ağrı sancı girermis
Oznuryunus Rabia_Nazar benim de sancım düzenli değil ama bazen öyle bir geliyor ki adet ağrısı alt tarafima vuruyor.bende squat yapıyorum hurma yiyorum hizlansin diye
Rabia_Nazar ilkim_55 yaa maşallah yaaa hadi hayırlısıyla saglikli sıhhatli bir şekilde gelsin bebişlerimiz 🥰🥰🥰