Seval22 ysmkml bende aynı 4 cm açıklıkla evdeyim evi dün geldim sildim süpürdüm eşyaları kapıya dizdik akşam geceye kadar bekledik gelen giden yok bu sabah yine sildim süpürdüm çamaşır yıkadım ütü yaptım pasta poğaça yaptım yok anacım gelmekten vazgeçti galiba benim oğlan
ysmkml Seval22 Oznuryunus dnayns Bende öyle yani beklerken gelmicek galiba ne zaman düşünmicem o zaman olucak herhalde 🙈 Benim de o şekilde yani rahat değilim aynı bir yerimiz ağrır ve aklımız hep orda olur ya o şekilde bel ağrım çok birde yani çok yorulmuşum gibi bir ağrı
dnayns ysmkml ağrılarınız nasıl tam tarif edebilir misiniz? Benim de 38 haftam bitecek bugün ama hani kasıklarda bi ağırlık olur ya o şekilde. Dayanılmayacak halde değil ve düzenli bişi de değil, sürekli orda ağırlık var ve rahatsız ediyor gibi bi his
Oznuryunus ysmkml benimde ben yerimden kalkamıyorum sanki tüm evi temizledim her yerim ağrıyor ve halsizim
dnayns ysmkml Evet evet bi ritim yok dimi hani böyle dakika tutun falan diyorlar ya öyle bir aralık veremem, orda sabit duran bir ağrı var, dayanılmaz değil ama rahatımı da bozan bişey. Böyle mi tarif ediyorsunuz siz de?
Oznuryunus ysmkml napicqz ya bu ağrı gerçek değilse ne benim tüm hepsi var ya alt tarafımda ağrı ishal var belimde ağrı var sizinde mi öyle oluyor
Rabia_Nazar Oznuryunus bugün mesela vardı belimde ağrı bide oğlan çocuklarında belde ağrı çok olurmuş bnimde öyle
Oznuryunus Rabia_Nazar benimki kız ama benim hem belimde hemde alt tarafimda ama 2 gün önce acile gittim ne açıklık ne sancı çıktı anlamıyorum ve şimdi alt tarafımda ağrı arttı neden bu kadar ağrı oluyor bilginiz var mı
Rabia_Nazar Oznuryunus bende yenice araştırdım Bebek büyüdükçe ve doğum kanalına girince vajinada baskı hissi verirmişki benim şuan öyle aşırı lavobaya gitme ihtiyacım oluyo aireten sabahları aşırı belimde vajinamda ağrılar oluyo sonra geciyo bu son aylarda oluyomus zaten bn doktorumada demiştim bu gayet normal demişti acaba enfeksiyon falanmi kaptım diye de düşünmüştüm idrar tahlilimde temiz çıktı öyle yani bu kadar kafanıza takmayın bnde çok takıyordum da artık o kadar takmıyorum hayirlisiylada gelsin bebislerimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde 🥰🥰🥰
ysmkml Oznuryunus valla şu saat oldu ve ağrım geçmedi doğru düzgün oturamadım gerçi bugün ama o ağrı hala devam ediyor
Oznuryunus Rabia_Nazar ben 3 gün önce ağrıdan acile gitmisyim canım idrar kültürü istemişti salı günü yani yarın kontole gel dedi internetten sonucuna baktım bakteri izole edildi. 37+4 um tehlikeli birşey mi yarın yatış falan verirler mi çok endişeleniyorum bilgisi olan var mi
Choseungdal Oznuryunus Oznuryunus normal canım o dönemde benimde öyleydi sağ kasıkta sancı vardı özellikle geceleri daha da artıyordu bel ağrısı ve adet agrısı gibi karnım ağrıyordu şimdi son haftadayım fazla ağrım yok 3 günde bir oluyor dediğin haftalarda çok sık olurdu anlamadım bende🤦♀️benim çocuk aşağı inecek yere hep yukarı çıkıyor kaburgalarıma dogru doğası yok sanırım 🤣😂
Rabia_Nazar Oznuryunus bol bol su iç kardeşim bana sürekli enfeksiyon vs için bol bol su için dedi doktorumda öyle ama bu konuda hiç bir bilgim yok inşallah biseyde çıkmaz kardeşim Allah’ım acil şifalar versin inşallah 🥰