mucizemm_ Htcky yani sürekli gittiğim doktorumu malesef covidden kaybettik 😔 Bu doktora ilk defa gittim ama güvenmek istiyorum bakım kısmet hakkımızda hayırlısı olsun
Merrvvee Htcky bende klomen ve çatlatma tedavisiyle gebe kaldım herkeste farklı belirti gösterebilir sen sadece bekle inşallah olur 🌼
Merrvvee Htcky normalde reglimden bi hafta önce göğüs ağrım olurdu bu kez iki hafta önce başladı ve ara ara kasıklarıma sancılar giriyordu vücudumda yanma ve kalp çarpıntısı da vardı bi hafta gecikince test yapmaya karar verdim ve pozitifti🌼
Htcky Merrvvee iyi sabretmişsin allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin 🌸 peki kaç yumurtan vardı bide mm leri ne kadardı
Merrvvee Htcky ya pek umutlanmak istemedim sabırsızdım ama net sonuç almak için mecbur bekledim üç tanr yumurta vardı en büyüği 13 mm idi sağ tarafta oluşmuştu sadece 🌼
Htcky Merrvvee inşallah 1 sene önce ocakk 17 de düşük yaptım birdaha da olmadı inşallah bu sefer tutar
Merrvvee Htcky amin kuzum bizde 1sene bekledik kendiliğinden olmayınca doktora gittik ilk ay sadece yumurta büyütme oldu onda tutmayınca klomen ve çatlatma iğnesiyle denedik çok şükür oldu 🌼