Tugbabuglem58 asyahumam canim senin son adet tarihin 28 ekim di yanlis hatirlamiyosam bi forumda daha denk gelmistik sanki
Tugbabuglem58 asyahumam bende 28 ekim son adet tarihimde o yuzden hatirladim canim naptin gittin mi hastaneye kalp atisini falan duydun mu
asyahumam Mom092 tahliller zaten aşırı pahalı yaa artık mecbur kalırsak yaptircaz ama bu sonradan şikayet meselesini araştıracam valla gerçekten de olması gerekenden çok alıyorlar 😊
zhrkhy Medicana Gültekin beye gidiyorum ama artık numuneden devam etmeyi düşünüyorum çok pahalı doğum ücretleri de almış başını gidiyor 😏
Ab1453 zhrkhy doğum ücretleri hakkında bilginiz varmı medicana sezaryan ve normal dogum için yılbaşı yine zam gelir gerçi
Mom092 asyahumam tabi canim ozel hastaneler öyle nerden ne koparsak kâr hesabi ama iste baska ozel hastane yok Sivasta 🙄
asyahumam Mom092 eskiden bir tane varmış sanırım o da şansımıza kapanmis ora daha uygundu diyorlar 😑 şans işte rekabeti olmayınca mecbur kalınca insanlar artiyorlar ha bire
Mom092 asyahumam Aynen Gültepe cok uygundu oda el degistirdi baska birileri aldi oda yapamadi kapatti 😂
Ab1453 asyahumam bende numunede hiç randevu bulamadım medicana özlem hanıma gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim🥰
Mom092 Ab1453 dusuk yaptigimda gitmistim ona oda cok tatli bazen gultekin hoca olmadiginda ona gidiyorum☺️
zhrkhy Ab1453 şuna da 4 bini geçiyor diye biliyorum ama Ocak da tekrar zam gelecekmiş 4 bin zaten çok bence daha bunun odası var doktoru var Allah yardımcımız olsun😏
Seduru Ab1453 üniversite kadın doğum hastanesine giden var mı acaba bende medicana da doğum yapmayı düşünüyordum ama üniversite de de tek kişilik odalar özel doktorla dopum olduğunu duydum giden var sa Bi yazsa ☺️