tavuklupilav Kızlar 14+2’yim ve iki üç gündür sağ kalçam da ve belimde çok ağrı var. Özellikle kalçamda. Ayağa kalkarken eğilirken vs bıçak gibi saplanıyor 🤦🏻♀️ Tecrübeliler bilir hamilelikle alakalı mı yoksa alakası yok mudur 😬
No-name tavuklupilav Bende de aynı sıkıntı var.Duş aldıktan sonra başladı 1 haftadır geçmedi.14 haftalık gebeyım.Sol kalça kemiğinde sanki iğne gibi batan bir ağrı var.Bazen yatakte sağa sola dönerken bile iğne batması gibi ağrı oluyor.
Mrymdmrts tavuklupilav Benim12 haftalıkken başladı 23 haftalık olduk hâlâ devam ediyor ve beni tek rahatlatan şey yürüyüş yapmak bir de yürüyüşün üstüne bir uygulama indirdim telefona hamile egzersizi gibi bişey onları yapınca bıçak gibi kesiliyor ağrısı sanki gece rahat uyuyabiliyorum
tavuklupilav edasaribek öyle görünüyor, umarım geçer en kısa zamanda. İlk Çözüm bulan paylaşsın lütfen 🙈 🤗
tavuklupilav Sahika8989 ay çevremdeki herkes de (eşim tarafı)daha erken hamilelikle ilgili değildir o senin başka bişeydir falan diyip duruyor da gıcık oluyorum 🙄🙄
Sahika8989 tavuklupilav bosve rinsanlar anlamyr ben kalcami ovduruyorum annrme dusun artik bacaklarim bile agriyor mahvediyor beni. Dusun sadece 3 oda temizledim supurge ve vilede o kadar sonra bi yattim inan tutuldu
tavuklupilav Mrymdmrts oy umarım en kısa sürede geçer ya , benimde yürüyüşe başlamam lazım bir an evvel farkındayım 🤦🏻♀️ Uygulamanın ismi nedir bende bakayım
Mcakir tavuklupilav dogal maden suyu iyi geliyor canım. Magnezyum eksikliğinden olabilir. Doktoruna söylersen sana bi ilaç versin geçer. Benimde oluyordu :)
Secuuss tavuklupilav bende 11 haftalığım ve üç gündür bel kalca ağrım var sanki ağır bişey kaldırmışım gibi hareketlerimi zorluyor açıkcası bende korktumm 🙈🙈 neyseki herkeste varmış benzer ağrılar