Cupkek Myssr ahahah evet yaa dün yaşadım bana diyoki arkadaşlarla takılcaz haberin olsun dedim sen unuttun galibaaa işimiz var çabuk eve gel 💥😀😀😀
bigunanneolucak Cupkek evet ya onu bizde yaşadık artık bıktınlık gelmişti biz on gün ara verdik yani on gün aklımıza bile gelmedi😂😂😂😂
NAZ2333 Cupkek merhaba araniza yeni katildim bende. Canm bende senin gibi bir ay boyunca her gun iliski yasadim ama arkadasim bana dediki her gun yapinca kalitesiz sperm gidiyomus hamile kalamazsin evet dedigi gibi kqlmadim ama 2.denemede 3 gunde bir yaptik ve hamile kaldim 8 sene korunmama ragmen kizim 8yasinda simdi 2ci bebegime hamileyim
Sabihanur1 Cupkek yumurtlama gününde gir canım bunu gösteren ovulasyon testleri var o günü gösteriyor ben bu şekilde bir günde ilşkiyle kaldım
Sevilay7 Sabihanur1 canımyumurtlama günü mü oldu ilişki ozaman mi hamile kaldın yani kacıncı haftadadısn şimdi
Didemmmmmsss Ovilasyon testi yapsanız daha rahat edersiniz 3 yada 4 gün giriyorsun yumurtlama gününü takip edip
Sabihanur1 Cupkek genelde yumurtlama günü adetinin başladıgı günden iyibaren 14. Gün ama herkeste değişiklik gösterebilir
Sabihanur1 Sevilay7 Sevilay7 evet ovulasyon testiyle yumurtamayı gördüğüm gün 6 .haftamdayım yeni daha
[silindi] Ayssmom 😂😂benm eşimde derdi ki kendimi kullanılmış gibi hissediyorum 😂😂😂 Cok şükür şimdi hamileyim 3 aydır tık yok işin bitti tabi diyo kullandın beni diyo😂😂
mucizemibeklerken17 Canim yumurta büyümüş mu diye doktor bakti mı? Ben de femara kullandim bu ay, bitince doktor kontrole çağırdı ve yumurtlama günün, bu 2 günü mutlaka değerlendirin dedi.
Cupkek mucizemibeklerken17 canım bakmadı ya 24 randevum var bakalım ne olucak senin adet tarihin ne zaman