Cupkek Kızlar famera kullandım adetimin 3günü başladım ocak 9 10 (11) fameraya başladım 12 13 adet tarihimdi 15 16 18 19 ilişki oldu ama artık öğk geldi 😂😂 yetmezmi ya devam mı etmem gerek ne zaman bitecek bu ilişki sıklığı
Tugcek33 Cupkek başlığına güldüm valla🤣 canm ya haklısın ama sen sanki görevmiş gibi yapıyorsun bence biraz zevkine bak🙈
Cupkek 058elf doktor hergün diyince ne bilyim 🙄 kaç gün daha devam etmeliyim hiç anlamıyorum da bu konudan
058elf Cupkek valla ilaç kullanmadım canım ben bilmiyorm ama doktorunu dinle sen en iyisi 🤷🏻♀️ İnşallah tutunur güzel haberini alırız 🥰
esengl_ Cupkek yapma hergun hergun eltilerin savaşında diyor ya bu da çeşme mi hergun hergun 😂😂😂 o geldi aklıma hem iki günde bir daha kaliteli oluyor
Cupkek Tugcek33 Ya evet ama istemsizce yani 😂 düşşnyorum mutfağa gider açarım televizyonumu otururum köşeme tv izlerim ama yapamıyorum odaya gitmem gerek kalk diyorum gidip balık gibi bakıyorum adama komik oluyor yani 😂😂😂
Myssr Ayssmom tedavi görürken oyle ama biz de bikmistik gorev gibi 3 gun ust uste diyo doktor mesela hadi kalk diyosun adama gidiyosn hsjdjdj tovbe yarabbim cok sıkıciydi 😅
Myssr Cupkek oyle degil mi ama oncesinde de evde ovulasyn testi yapıyordm iste yumurtlama gunum gelince mesaj atiyodm bugün benim yumurtlsma gunum sakin plan yapma eve gel. 😂😂
Cupkek Myssr ahahah evet yaa dün yaşadım bana diyoki arkadaşlarla takılcaz haberin olsun dedim sen unuttun galibaaa işimiz var çabuk eve gel 💥😀😀😀
[silindi] Ayssmom 😂😂benm eşimde derdi ki kendimi kullanılmış gibi hissediyorum 😂😂😂 Cok şükür şimdi hamileyim 3 aydır tık yok işin bitti tabi diyo kullandın beni diyo😂😂