Nuray23 Aysnduru ben ilk haftalar ayran cok ictim😁 sonra bulantilarim gecince caya geri dondum . Caydan midem bulanmistim meyve suyu soguk cay ne bulursam iciyorum simdi😂
ironbaby berus meyvenin kendi şekeri oluyor. Mesela oturup 1 portakal giyebiliriz, posalı olduğu İçin şekerinin ortaya çıkması da daha az. ama bi bardak portakal suyunun içinde 2-3 portakal var, o kadar portakalın şekeri ve posasız. Önerilmiyor bu yüzden
Aysnduru ironbaby yaaa canım ben 3 gebelikte düşük yapmıştım öğrendiğim zamanlar çok ama çok portakal suyu içmiştim bebeğimi ondan mı kaybetmiş olabilir miyim acaba fazla içiyordum o zaman şekerimin olduğunu bilmiyordum şimdi portakal suyu içmeye korkarda oldum bu 4 cü gebeliğim 13 haftalık olduk Allah’ın izniyle 🙏
ironbaby hayatsevincim ıhlamur ve kuşburnunu doktorunuz mu söyledi acaba? Ben de içmek istedim ama doktor hiçbir bitki çayı yok dedi 😬
hayatsevincim ironbaby yok dr söylemedi ama son 3 aya kadar içilebiliyo canım son 3ayda içilmemesi öneriliyo kan inceltici özelliği olduğu için doğuma yakın içilmemesi öneriliyo
[silindi] Aysnduru maden suyu içiyordum ben Bi de ayran hiç su içemedim çok zor günler Di ama geciyor sabredin
Dryalp Aysnduru süt en iyisi canım meyvenın yanında süt içersen iyi olur şeker içinde bende cok severım çayı ama süt daha cok içiyorum
ironbaby Aysnduru bilmiyorumki, araştırılmadı mı önceki düşük sebepleri. Rabbim bunu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben sadece hamilelikte değil bu bileğiydi öğrendiğimden beri yaklaşık 4-5 yıldır içmemeye çalışıyorum. Genelde limonata tercih ederdim sulandırıldığı için. Hamilelikte de bi defa portakal suyu içtim onda da komşum senin için sıktım deyince ayıp olmasın dedim😂 içerseniz de mutlaka yanında bi iki lokma birşey yeyin yoksa bi saat sonra falan bi anda şekeriniz düşebilir
Aysnduru ironbaby canım dr 2 tane doğurmuşsun dedi bir kere düşük olunca araştırmaya gerek yok dedi dewam et sen dedi bende şimdi tekrar hamileyim hiç içmiyorum artık portakal veya normal meyve suları korktum yaa çay içiyordum bi ondan da tiksindim su içiyorum bol bol işte çay gibi birşey atıyorum bi kuşburnu var ona başlarım artık 🤣🤣
Aysnduru mommy_bee arada kefir içiyorum ama çayın yerinide hiç birşey tutmuyor ya neyse sabır edicem artık sağlıkla gelsinde bebeğim beklerim 🙏
ironbaby Aysnduru ben 3gebelikte de düşük yaşadınız anladım yazdığınızdan. Arada olduysa sağlıksız bir embriyoymuş demekki 😕