GecesMom İçerisinde çok fazla şeker var bence içilmemesi gerekiyor. İnstagrdamdan gıdadedektifi ni takip edin paylaşımlarında incelemeleri var inanılmaz derecede şeker içeriyor bebeğinize yazık şeker yüklemeyin bence
BeyzaGnaydn Ben aksamlari yatmadan 9-10 tane cicibebe biskuvisinin uzerine ilik sutu dokuyorum ayni bebek mamasi gibi onu yiyorum, pesine de bir bardak sut iciyorum. Cicibebe hem size hem bebege kilo aldiriyor, dikkatli yiyin😊😊
Yesimmm93 Asli91 ya işte insanın kafası karışıyor aslında içeriğinde çok saglıklı şeylerde var ama ikilemde kalıyor insan 😁
Seydahmet Ben de sade süt içemiyorum neskuiki de katkı maddelerinden dolayı bıraktım. Az şeker kakao kullanıyorum onun yerine aynı tat daha az zarar en azından diye düşündüm 🙂
Yesimmm93 Seydahmet öylede tüketilebilir ama nesquık çok vitamınlı gibi çocuklar falan gelmişim için tüketiyor ya o yüzden mantıklı gelmişti bana 😂
Lily Yesimmm93 az önce içtim😂 39.haftamdayım hamileliğimin başından beri içiyorum doktorum da izin verdi yoğurdu da şekerli veya naneli yiyorum süt ve yoğurdu başka türlü tüketemiyorüm çünkü🤷🏻♀️
Lily Yesimmm93 kızım 3 kilo doktorumuz gelişiminden gayet memnun minyon bi kız olacak diyodu hep öyle de oldu sanırım😍
Busucan Yesimmm93 Canım bana doktorum öyle iç demişti süt içemiyorum diye ve bebege çok güzel kilo aldırıyo😊
ZeynepKara Yesimmm93 bende sütü öyle içenlerdenim 29+1 deyiz henüz bi sorun yaşamadık bebeğimin kilosuda haftasına göre iyi çok şükür 😌
ZeynepKara Yesimmm93 genelde kahvaltıda içiyorum demir ilacımı gece yatmadan aldığım için akşam nadiren içiyorum yani günde 1 kez diyelim 😂