Gozdeeb saziye51 madem el kizisin el kizi gibi davran sende. Sorarsa niye boyle yapiyon diye sen kendi agzinla dedin el kizi oldugumu dersin.
KayBus saziye51 ayy valla benle aynı şeyi yaşayan var mıdır dedim de varmış. Ben takmıyorum artık ne ararım ne sorarım beni aradığında bile telefonumh açmam. Evime gelirse muhabbet etme. O oturur oğluyla muhabbetini eder gider. O kim ki ya bana iyi davransa nolur davranmasa nolur. İnan böylesi daha iyi.
Esoo0698 saziye51 O el kızı sen oğlumsun mu? Allahın çıldırmamak elde değil söyleme cinsiyetini falan sanki torunu değil bune böyle be.. Sonra gelinlerin adı çıkıyor..!
Abcxyz saziye51 çocuk doğduğunda sevmeye geldğinde el çocuğu diye sevdirme o zaman sende. Aynı zamanda oğlunun çocuğu ise kaynana göre %20 oğlunun çocuğu %80 senin çocuğun 9 ay taşı büyüt besle bakımı ile sen ilgilenceksen sevmek istediği zamanda sevmesin o zaman.
Sahika8989 saziye51 ya beni yanlis anlamayin da neden cok sey bekliyorsunuz.arayip sormasin bisey de almasin bisey de yapmasin . Keyfin yerindemi? Bunlar disinda allah askina yuklenmeyin kendinize e bu kadar icinden gelen herseyi yapar zaten kendinizi yipratiyorsunuz. Yanlis anlamayin beni sizi asla suclamiyorum. Eslerinizden kayinvalidelerinzden onlarin baska kisilerinden cok sey bekliyorsunjz bosverin iki gunluk dunyada herseyin keyfini cikarin. Mesela benim ilk bebegim dogup 4 gun sonra oldu ve hic biseyi yoktu. Esime zorla zorla herseyi aldirdim inan allaha hic kimse bisey almadi. O kadar zoruma gittiki .. delirdim durdum tutturdum 5 ayda sunu alin bunu alin sonra ogrendimki kalp hastasi. Icim burkuldu simdi ikinciye hamileyim. Inan bazi seyleri kafalarina dank edince oluyor. Esim ve herkez icin gecerli cok sey yasadim. Tek demek istedigim cogu seyi bosver dusme uzerine elbet olucak
Gulcan1990 saziye51 aynı benim ki de öyleydi bi patladım insan torununu sormaz mı gelini hasta diye merak etmez mi diye biraz tartıştım şimdi biraz akıllandı gibi en azından hastaneye gittiğimde neyin var diye soruyor😁
yusufbebekk447 Boşver gitsin ya ben de aynı evde yaşıyorum sürekli eşime gizli gizli benle ilgili kötü şeyler söylüyor geçen duydum tam yanlarına giderken .eline ne geçiyor anlamıyorum.Sonuçta beni sevip evlenmiş çocuğumuz olacak.ayrılıp boşanmamızı istiyor belki de başka insan neden yapar ki ?
yusufbebekk447 Beni sevmiyor ama çocuğum doğacak ona sanki kendi çocuk doğuracak gibi laflar ediyor ,icraat yok neyse de .Her şeye ben koşuyorum.bir de bunları burda anlatınca kötü biz oluyoruz.rencide ediliyoruz .Yapmasalar söylemeyiz deli değiliz ya.
Magnolina saziye51 Kaynanalar bu dönemde tribe giriyor ilgi onlardan gidcek diye hiç salllama bebeği sevmeye tıpış tıpış gelecekler boşver
Kubrasrlozd saziye51 el kızı demek. Torunuda el kızımdan ama onu ne yapacağız. Çocuğunuzu sevmeye gelince ne yapacak? Bakan sen olacaksın, yediren içiren sen. Ahh şu zihniyetli insanlar. Oğlunu kıskanmaktan başka birşey değil bu. Koy mesafeni ne yaparsa yapsın. Öyle insan arasa sorsa ne sormasa ne . Hayır da gelmez. Saygıda kusur etmezsin ama mesafeni de korursun
19231923 saziye51 şükür benim kaynanam böyle değil genel de hep yavrum diye seslenir hatta bi işe çağırsam yapar kontrollere gidince arar çok çocuk meraklısı biri hatta ama öyle insanlarda çok ne yapıyorsa aynısını yap valla ben karşımdaki nasılsa öyle davranırım bende eltimden hoşlanmıyorum aramaz sormaz bazen konuşur bazen konuşmaz soğuk tip herkese karşı öyle o konuşunca konuşuyorum konuşmayınca konuşmam sende aynısını yap el kızı lafını ona göster gerçekten
saziye51 Burcuclk oda madem sana el kızı diyo ben de el oğluyum bu saatten sonra dedi ama yine de ben böyle yapmasını istemedim annesi sonuç olarak ben mesafemi koyarım sen konuş dedim
Burcuclk saziye51 ben de kaynanamla aramla mesafe koydum. Eşimle dişarı yemeğe vs gidiyoruz eşime sataşıyor yok kardeşlerini neden götürmüyorsun vs vs onlar evli çocuklu hepsi trip atıyor eşimde çıkmak istemiyor. Yok ben nie çaya almıyorum yemeğe sürekli nasıl alayım düşüncesi kızlarına hizmet etmemi istiyor. Çağırmadıgım zamanlar da arayıp inş kardeşin evlenir seni anneni babanı inş eve almaz dedi o lafından sonra telefonu yüzüne kapattım birde ananemi arayıp yokluyor bişi demişmiyim die bu anlattığım bişi değil daha neler var hamile olduğunu duyunca iki mi üç kez aradı aramasını bile istemiyorum keşke hiç sormasa etmese
Anneyim_2020 saziye51 kız ne güzel işte ne takıyorsun aramıyor rahatsız etmiyor merak etseydi arardı zaten ne kadar uzak o kadar iyi boşu boşuna keyfini bozma