NazlGnaltay Bende de ilk aylarda çıktı serumun içine antibiyotik koydu doktorum bol su içerek atlattım şimdi yok.
MelissYd kızlar melisyusuf1 instagramdan ekleyin size göndereceğim fotoğrafını hemen geçiriyor ben denedim şuan hiç yok çok mutluyum. Önceden ağlıyordum artık tuvaletı bile tutamaz olmuştum geçti çok şükür
Demir Perimasali89 Kızılcık suyunun idrar yolu enfeksiyonuna birebir olduğunu biliyorum.Tam yapıp içecektim hamile kaldım.Şimdi korkuma içemiyorum hamilelikte içilir mi bilmiyorum.Siz kaç haftalıksınız?
Perimasali89 Demir 23+0 olucaz bu gece inş bende forumlarda görmüştüm içen hamileler var internettendr baktım bir zararı yok c vitamini içeriyor iki gün içtim günde iki bardak
Demir [bilinmeyen] Sordun mu doktoruna canım? Şu kızılcık suyunu içesim var ama cesaretim yok.İnternette çok araştırdım kesinlikle hamilelikte çok faydalı olduğu yazıyor.Ama yinede içemiyorum.
Demir Perimasali89 Akıntılarınız kesildi mi peki? İdrar tahlili yaptırdığınızda sahiden lökosit çıkmıyor mu artık?😨
Perimasali89 Demir bende belirti yoktu zaten rutin idrar testinde çıktı 100 lökosit toz içtim gece dört gün sonra yine 100 lökosit sonra doktorum günde üç kez Antibiyotik verdi tablet onu içmek istemedim iki gün kızılcık suyu içtim sabah ve gece yatmadan önce birde iki üç gün taze sıkılmış portakal suyu oda asitli olduğu için iyi geliyor beş gün sonra gidip tekrar ettim lökosit 0
Demir Perimasali89 Harika ya😊Lökositsiz idrar düşünemez olmuştum.Doktorumun onayını alıp hemen içmeliyim bende. Teşekkürler,inşallah bir daha geri gelmez🙂
Demir [bilinmeyen] Ayy süper,heyecanlandım biliyo musun🙈🙈 suyunu istemiştim memleketten içememiştim korkudan.İnşallah işe yarar,şifa olur🙏🏻🙏🏻 Kaç gün içmeyi planlıyorsun?
Perimasali89 [bilinmeyen] bir bardağını gece uyumadan önce için mesanede kaldıkça etki eder ben öyle yaptım geçti çok şükür
Demir [bilinmeyen] Mutlaka idrar sonucunu bizimle paylaş canım,merak ediyorum👀 Güzel haberler ver inşallah🙏🏻
Denis19 Ozzz günlük 3 litreye yakın su iç anında geciriyo ben ilk evlendiğinde enfeksiyon oldum hemde kanlı oluyodu idrarim onu bile söküp attı tabiki doktora git ama bol su çok ise yarıyı canin istemese de iç ve tabiki hijyen çok önemli klozet kullanıyorsan başkaları orayı kullanmasın yeni evlerde iki lavabo oluyo genelde çünkü sen tek gir iç çamaşırını sık değiştir gever canım 😊
Denis19 Deletedmom15257 bol su iciyo musun canım mutlaka iç çok ise yarıyo ben de yaşadım hemde çok agriliydi ağladım bile ben acıdan ama bol su tertemiz yapti
Deletedmom15257 Denis19 2 lt fazla içiyorum cnm ama dr hiç antibiyotik vermedi ya onu kurutmadan gecmiyor antibiyotiktan sonra zaten çıkmaz artik
Perimasali89 [bilinmeyen] ben kuru kullandım bir avuç kızılcığı yıkayıp üzerine iki üç bardak kadar su ekledim 10-15 dk kaynattım soğuduktan sonra içtim günlük hazırladım
Esrakbas Bende yalnızca fitille geçirebildim ama tekrar nüksediyor dikkat etmeme bol su içmeme rağmen 🙁