Deletedmom15257 Ozzz ahh cnm ahhh 18 haftadayım ilk 4 haftadan beri var toz ikv kullanıyordum geçmedi bi ara indi sonra yine yükselmiş antibiyotik kullanmaya başladım 🙁
MelissYd Ozzz canım ben Ukrayna dan bi yağ getirttim kullandım hemen geçti. Hamile olmadan önce kullanmıştım bizim burdaki badem yağları gibi sadece Kup şekere damlatip dilinde tutuyorsun ve cidden kesiyor anında. Hamileyken kullanilir mi bilmiyorum ama
Ozzz Deletedmom15257 aynen bende ole toz adını unuttm bi ilaç vermişti ama fayda etmiyo bide erken doğum riski falan varmış nette araştırdığımda göre ondan çok korkuyorum
Denis19 Deletedmom15257 bol su iciyo musun canım mutlaka iç çok ise yarıyo ben de yaşadım hemde çok agriliydi ağladım bile ben acıdan ama bol su tertemiz yapti
OktayEsenglBa Fitil koymaktan gına geldi o kadar de dikkat ediyorum ama lökosit denen bir illet var ondan çıkıyor bende de
MelissYd Ozzz Ukrayna da çok ünlü bi yağ mis tıpkı burdaki ıhlamur gibi her olduklarında tuketiyorlarmis 🙂)
deletedmom12 Ozzz günde 3lt su iç o verilen antiseptikler çokta faydalı olmuyo tekrarlıo cunku tek doz
Deletedmom15257 Ozzz korkma cnm korkma okadar su iç bol bol yükselmesin mesela o toz tam bitirmiyo diye içerde yükseliği enfeksiyon eğer antibiyotik kullanirsak kurursa zaten su ile olmaz artik sende öyle dusun
OktayEsenglBa Ozzz amin önceden böyle sorun yoktu hamilelikten herşey çıkıyor olmayan bütün agrilar falan
MelissYd Ozzz bende var hatta çok sipariş vermiştim sana ismini yazayım fotoğrafını da atayım araştır bence de.
Perimasali89 Ozzz benim antibiyotikle geçmedi kuru kızılcık aldım bir avuç kızılcığa iki üç bardak su koyup kaynattım 10-15 dk iki gün içtim sabah ve gece yatmadan çok şükür tamamen geçti mucize gibi
Ozzz Perimasali89 gercekten mucize gibi hemen denemem lazım benimde. kızılcık faydalarında okumuştum ama denememiştm
Demir Perimasali89 Kızılcık suyunun idrar yolu enfeksiyonuna birebir olduğunu biliyorum.Tam yapıp içecektim hamile kaldım.Şimdi korkuma içemiyorum hamilelikte içilir mi bilmiyorum.Siz kaç haftalıksınız?
OktayEsenglBa Deletedmom15257 artık tahlillerden anlar hale geldim kendi kendime neyin ne olduğunu biliyorum 😂😂