Eliiiiiiffff asenatrk birazcık sabretmeliyiz annesiii ☺️ Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️
derinsart Eliiiiiiffff benimde var yaaa özelkle sabaha yakin ve gece tam uyucakken deli ediyor beni ağri zar zor uyuyorum sora uyandigimda agrim oluyor ama gün icinde agri yok
Eliiiiiiffff derinsart benim gün içinde de oluyor hatta şöyle bi durum var bel ağrım sırt üstü yatınca iyi oluyor ama sırt üstü yatamıyorum oğluşum sevmiyor vücut hemen garip tepkiler veriyor dönüyorum yana 😅
derinsart Eliiiiiiffff aynen zaten iyi degilmis sirt üstü yatmak biyerde okumustum aslinda sirt üstü yatinca agiriyi daha cok tetikliyormus farkinda olmuomusuz bende sirt üstü yatinca kizim tepikliyor hemen😃
badehandeyldz Eliiiiiiffff 16+6 gerçekten dün öyle bir bel ağrısı yaşadım ki bugün hala devam ediyor magnezyum kullanıyor musun ?
Tugceek Beyzahezer yok canım ağrım yok da arada aşağıya doğru biraz baskı yaptığını hissediyorum ama uzun sürmüyor, ağrıyı önemse yalnız idrar yolu enfeksiyonu da olabilir kuzenimin de öyle olmuştu ağrı olunca bence direk doktora başvurun
Hayalleredogru Ben 8. Haftadan beri bel ve kalça kemiği ağrısı çekiyorum özellikle ev işi yaptığım zaman kitleniyorum resmen benim çok erken başladı
Mertimm Eliiiiiiffff Ben 25 haftadayım hala bel agrisi cekiyorum . Gece uyurken bile hissediyorum agriyi . Kızımda böyle değildi şimdi oğlum olacak çok zorluyor daha şimdiden 🥺
Hayalleredogru Eliiiiiiffff bazen pöçük ağrısından belim ikiye ayrılacak sanıyorum 😂 yattığım yerden kalkamıyorum iyi olsunlar da aman☺️