Eliiiiiiffff Merhaba☺️ Bugün bel ağrısıyla uyandık ama hiç böyle ağrımamıştı. Rahim büyümesiyle alakalı mı ? Benim gibi bel ağrısı çekenler var mı ? Yoksa ben mi ağrıttım anlayamadım 😏
Tugceek Eliiiiiiffff 17+1 deyiz yaklaşık 1 2 haftadır felaket sırt ağrısı oluyor bazen uykuya damakta zorlanıyorum bile normal bence canım 😊 bizimki erkek 👶
Secuuss Eliiiiiiffff 11 haftalığım ve ç gündür benimde beş ağrım var hatta kalçama vuruyo bazen yürürken zorlanıyorum oturamıyorum 😭
Eliiiiiiffff Buccu teşekkür ederim☺️ Bişey daha sormak istiyorum siz bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz 🥰
Buccu Evet ilk gebeliğim olmasına rağmen 17. Haftada hissetmeye başlamıştım. Çikolataya bayılıyor bizimki ☺️☺️
Eliiiiiiffff Buccu Yaaa oyyy minnoş ya sağlıkla gelsin inşallah 🥰bende bazen kıpırtılar hissediyorum ama anlayamıyorum tam emin olamıyorum ☺️ Cinsiyetiniz erkek mi onlar çabuk kıpırdar derler
Eliiiiiiffff Asyakuzusu Allah yardımcınız olsun🙁 hamilelik çok güzel ve farklı bi his her gün farklı şeyler hissediyoruz ☺️
Buccu Eliiiiiiffff hepimizinki inş. ☺️ Evet erkek o hissettiklerin eminim ki onun hareketleri 22.haftada bile ilk hareketlerini hissedenler var ilk gebeliğin mi seninde?
Tugceek Tugceek erkek ve hala bende hissetmedim hissettim arası gidip geliyorum ama haftasına göre ona da normal diyorlar ben de telaş etmiştim geç oldu hala duymuyorum diye normalmiş 😊
asenatrk 26+1 benimde belim çok ağrıyor özellikle yürüyünce benim vajinamda da bi ağrı oluyor yatakta sağa sola dönerken 😔 doktorum magnezyum ilacı verdi biraz hafifliyor onu içince
Eliiiiiiffff asenatrk Sanırım ileri haftalarım tıpkı böyle geçecek ama ne güzel çok az bi zamanınız kalmış ☺️
asenatrk Eliiiiiiffff aynen öyle gece yatarken taş gibi oluyor nefesim daralıyor yürümem de gerekiyo ama yürüdüğüm gün sabaha kadar bel sırt kasık ağrısı çok şiddetli yaşıyorum hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım😅
Eliiiiiiffff asenatrk birazcık sabretmeliyiz annesiii ☺️ Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️