Tugbaoztrkmn 2463nry merhaba canım seninle aynıyız bende 34+1 bende bugün başlayacağım hazırlamaya dünya hali ne olur ne olmaz hazırda dursun kafamız rahat olsun bence zaten benim sezeryan olucak daha erken alır
2463nry Tugbaoztrkmn haklsn canm benmde sezeryan büyük ihtimal bende başlıym bugün 👍Alllah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
lalezar06 Ben de 34+5 im sezeryan olacagi için acele etmedim bilmiyorum yani içine koyacağım her şey dolapta ama bir tek çantaya koymadım herkes hazır olsun felan diyor da ne bilim daha çantanın içine koymadım yani😅
2463nry lalezar06 aynı bendede öyle valla bisey olursa hemen atarm çantaya falan kafası ama hazırlamak gerek sanrm ufaktan koyulsak iyi olacak gibi 😊Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Hiranur-Ecrin Ben 35.haftamda hazırladım çantamı ne olur ne olmaz diye planlı sezeryan olacak yine de hazırda bulunsun dedim herşey olabilir
2463nry Hiranur-Ecrin aynı benimde sezeryan olacak sanrm son bi pazartesi kontrol edilecem bakalm hayırlısı Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
CansuAkplt 34+5 :) ben bir hafta evvel hazırladım çantamı sezeryan dedi doktorum ama yine de erken gelir korkusuyla hazır olsun diye hazırladım 🥰🤲🏻👼🏻
Muj91 34+5 im ben de. Hastane çantam hazır sayılır. Bekliyoruz artık. Bir de bebeğimin hareketlerinde azalma var. Acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda? Dün de çok az hareket etti. Bugün de pek hissetmedim. Doktora gitmeli miyim?
2463nry Muj91 ya benimde aksine çok hareketli ve iki keredir idrar kaçırma gibi çok az şu geldi hareket devam edince biseyyoktur diye düşündüm pazartesi kontrolüm var bence sizde bi gidin allah muhafaza .Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
Minikbebisim Muj91 canım merhaba benim doktorum her seferinde tembih ediyor bebeğin hareketlerin de azalma yada hissemedemezsen muhakkak gel haberim olsun diye bilgin olsun takip et ve doktoruna bildir az tatlı şeyler ye iç mesela ballı süt iç diyor bana 1 saat içinde kipirdamazsa sıkıntıymış
Mommyy_ 2463nry ben de hazırladım ufak tefek şeyler kaldı konacak, ağrı demişsiniz, benim geceleri adet ağrısı gibi ağrım oluyor hafif, bir sefer olup geçiyor, arada bir de bel ağrısı, sizde oluyor mu ağrı acaba, 34.haftamdayım ben de
Mommyy_ 2463nry amin inşallah, hepimize 2463nry amin inşallah, hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıkla🙏🏻🥰
2463nry Azra_73 haklsiniz bide planlı sezeryan olacak son şeyleri toparlayıp hazırlayayım artık korku endişe herşey bi arada Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Senacbryk 2463nry hastane çantan hazırda dursun çünkü ilerde hazırlamak için ağırlaşıyorsun en azından unuttuğun bişey varsa koyarsın erken dogar diye düşünme ama hazıırllıklıda ol
Minikbebisim 2463nry merhaba biz dün kontrole gittik bugün 36+6 yiz vajina ağrısı ve baskı hissi şişkinlik arada kasık ağrısı bacak ağrısı kol ağrısı yuvarlanıp gidiyoruz 😁 doktor normal olacak bunlar diyor bebeğimin başı aşağıda fakat daha doğum kanalında değilmiş ama doktorum 2 haftaya dogurursun inşallah dedi 😁çantamı çok önceden hazırladım çünkü hep bı eksiklik oluyordu ilave ede ede oda bitti hazırız pasamizi bekliyoruz artık 👼💙🤗