annesininkelegi Seval22 merhaba özel bir sey yaptınız mı yürüyüş hurma gibi ☺️ Bende 37 de gelmesini cok isterim de
Seval22 annesininkelegi aslında aktif çalışan biriyim yeni çıktım doğum iznine yürüyüş yapıyordum akşam sıcak duş aldım 9 aydır birliktelik yaşamadık eşimle korkudan bişey olur diye akşam bi şakasına dedim denesekmi doğumu hızlamdırıyormuş diye yok artık falan dedi çokta bişey olmadı aslında 10 dk sonra şiddetli ağrım başladı bel ve kasık yok artık bu kadarda hızlı olamaz dedim gülüştük falan eşimle gece 2 ye kadar ağrım oldu sonrada geçti şimdide çok ağrım yok ama nişanım geldi doktor 4 cm açıklık var dedi evde bekliyorum
annesininkelegi Seval22 rabbim saglıkla kavusmyı nasip etsin 🥰🤲🏻 Annesini cok yormadan güzel bir haftada geliyor ne mutlu size. Saglıkla sıhhatle dogsun 🤲🏻 İnsallah benimde o civarlarda olur bana da dua edin 😍
deniiizz Seval22 ne güzel böyle sancı hissetmeden 4 cm açıklık 😍 sizin doğumunuz kolay olur,sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻 nişan geldiyse zaten doğum yakındır sıcak duşa girin,squat yapın açıklığın artmasına yardımcı oluyormuş :)
Thysn23 Benim ilk hamileliğim de çatı muayenesi yaptı çok fazla yandı canım çatım dardı diye mi o ağrı oldu acaba
mrs_elisah Thysn23 burada ilk hamileliği olan insanlar var mesela başta ben. Korkmuyordum ama sayenizde strese girdim canım yanacak diye. Niye olumsuz şeyler söylüyorsunuz anlayamıyorum gerçekten
Seval22 annesininkelegi hep diyordum inşallah çok bekletmez tüm izinlerimi oğlumla geçireyim diye dinledi annesini
Thysn23 mrs_elisah uzun sürmüyor ki ben biraz korkuyordum çok kastım diye öyle olduğunu düşünüyorum kesinlikle amacım sizi korkutmak değildi çok kısa bi işlem çatım dardı be çok kastım kendimi rahat olun siz
Seval22 mrs_elisah yaa sakın korkma inan hiç anlamıyon sadece kendini rahat bırak ilişki inan daha zordur
Seval22 deniiizz valla tüm evi sildim süpürdüm yemek yaptım çamaşır serdim suquat yaptım ama oğlan içerde parti veriyor bekliyorum sancımın artmasını
Seval22 deniiizz onu demedi doktor ama akşama sabaha olur dedi herşey yolunda güzel gidiyor dedi ama ben aşağıda hissediyorum karnımda düştü
sevdam_21 alindas özele gıdıyodum şuana kadar ama devlete giriş yaptım devletekı doktor dedı yapılacak dıe hayırlısı bakalım
Seval22 didemblr yok canım bekliyorum evde ne sancı geliyor ne su gayet yerinde beyfendinin keyfi vazgeçti sanırsam
didemblr Seval22 annesinin karnı rahat tabi 🥰 doktorun ne diyo bu duruma peki bayağı oldu çünkü açılma başlayalı 🤔
Seval22 didemblr ne kadar dursa kârdır diyor 37 +3 üm daha sancın artar yada suyun gelirse hemen gel dedi suyumda sızma yoktu yeterliydi