melegegebe mrs_elisah ben de 34+4 te nstye girdim sancim cikti bir tane . Sonra aciklik var mi diye bakalim dedi . Aciklik yoktu ve çatım da dardi. Suan 37 oldum
Seval22 mrs_elisah 37 + 0 im sabah oldu ve ntsde sancım 4 cm de açılmam varmış şuan evde sancılarımı ve suyunun gelmesini bekliyorum
didemblr Seval22 ooo sayılı zaman kalmış çok güzel yaa Allah kolaylık versin inşallah saglkla bebisinizi kucağına alirsinn
annesininkelegi Seval22 merhaba özel bir sey yaptınız mı yürüyüş hurma gibi ☺️ Bende 37 de gelmesini cok isterim de
Seval22 didemblr inşallah ve ben ağrılarımı hissetmiyorum doktor nasıl duruyosun sen dedi şuanda gayet iyiyim evde ne zaman olur acaba çok ağrım
Tgcclskn mrs_elisah 34+2 de nst ve çatı muayenesi oldum 1 parmak açılmam vardı herhangi bir sorun olmadı
Seval22 Busrans hiç korkmayın ben sabah oldum korkulcak hiç bir şey yok inanın kendinizi kasmayın ilişki daha ağrılıdır inanın
Seval22 mrs_elisah inşallah şuan evdeyim ağrımda yok ama kanlı akıntım geldi şimdi acaba ne zaman olur doğum ilk gebelik bilmiyorum bişey