1prensesgeliyor Gullukarakus alakasi yok canim. Bebek 3 aydan sonra kendi troitini uretiyormus zaten.
Ftm_binboa17 Gullukarakus yok yok 3 ay bitince bebek kendi hormonlarını kullanmaya başladığı için annemin değerleri düzeliyomuş
Aysun1983 Gullukarakus şimdi iyi ya da kötü demek yanlış olur cnm doktor ile yaşadığım durumu paylaşmak istedim ve ben o zaman hamile değildim biz ne desek yanlış olur doktor görsün seni cnm peki bu tahlili sağlık ocağında mı yaptırdın yaptırdığın yerde ki doktor sana ne açıklama yaptı
Gullukarakus Aysun1983 evet saglık ocagında yaptırdım sonra kadın dogum dahıkıye endokrinoloji flan hepsıne gıttım
Aysun1983 Gullukarakus e tamam gitmişsin onlar ne dedi peki cnm sana en doğru bilgiyi onlar vermiştir sana
Eylullllllllll21- Gullukarakus Evet düzeldi ilk 3 ay müdahale edilmiyor 3 aydan sonra düzelmezse ilaç veriliyor demişti endokrin doktoru
1prensesgeliyor Gullukarakus benim 13. Haftada farkedildi 0008 di cok düşüktü propcyl diye hapa basladi doktor 8 saatt bir içiyorum. Suan 29 haftaya girmek uzereyim anca 2.36 oldu. Kadin dogumcum fakedince hemen dahiliyeye yolladi o takip ediyor ayda 1 kan veriyorum. Doktor bana korkma bebekte sıkıntı olmaz senin saclarin dökülüp tırnakların felan kırılıyorsa düzene girer dedi gerçektende saclarim dökülmedigi gibi cok gurlesip sertlesti.dökülme kesildi. Eczaciminda ikiz bebeklerine hamileyken ayni düşükmüs ayni hapi kullanmis doguma kadar. Bebeklerde sıkıntı olmamis. Bende kötü düşünmüyorum inşallah ya. Rabbim düzene koymustur. Sizde korkmayın duzenli bi tanr dahiliye doktoru takipinizi yapsin..fakat ayni laboratuar olsun surekli kan verdiginiz yer çünkü degerler de ki sayilar oynuyor farklı laboratuar olunca.
1prensesgeliyor Mavilotta sadece tsh ya bakılmıyor serbest t3 ve serbest t4 ile ücünede bakiliyor dengelimi diye. Dengesizlik oldugu zaman sıkıntılı. Çünkü bi dengesizlik oluyormus. Doktor o dengeyi biliyor.
Bursii Tgbdmrc her ikisi de problem maalesef benim tiroitlerde yavaş çalışıyor hatta başlarda bu yüzden bebeğim olmasını bile engelledi
1prensesgeliyor Gullukarakus endise etme cevremde kullanan cok kisi var hepsininde saglikli bebekleri. Ama gerçekten benim sac dökülme olayimi bile bitirdi extra
Deniz1634 Benim serbest T4 değerim düşülmüş 0,66cikti doktorum dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi randevu aldım yarın gidicem yavaş calisiyo demekmiş sanırım düşüşü oluyo şimdi?