evreM-0 Arkadaşlar merhaba yeni gebeyim doktora muayeneye geldim progestan yazdı kullanmalı miyim ? Bir zararını gören var mı ya da benim gibi olup ilk zamandan kullanan var mı
mercimeginanne evreM-0 düşük önleyici ilaç tabikide kullanıcaksınız aksatmayın. Doktor zararlı olcak hiç bir ilacı gebe birine vermez. İlk 3 ay kullanılır bazı gerekli görülmeler halinde bu zaman uzayabilir
Busra34gms evreM-0 tam tersi kullanmaman sıkıntı olur çünkü düşük engelleyici bi ilaç Progestan 12. Haftama kadar kullandım ben
mercimeginanne H1A ağızdan alırsan yan etkisi çok baş dönmesi, halsizlik, bulantı, uyku gibi etkiler yapıyor ama fitil olarak kullanırsan bir sıkıntı yaşamazsın
evreM-0 H1A çok teşekkür ederim 🥰bilgilendirdiginiz için bende biraz tedirgin oldum neden yazdı acaba falan diye çünkü çok yeni daha gebeliğim
evreM-0 mercimeginanne çok teşekkür ederim bende çok kararsız kalmıştım herkes birşey söylüyor..Bilgilendirdiniz içim rahatladı gerçekten bende tereddütsüz kullancam bu sayede allah razı olsun 🥰
evreM-0 mercimeginanne doktor fitil veya ağızdan al demedi onu kime sormak gerekiyor canım direk progestan yazmış
Anneballari58 mercimeginanne aynen bende fitil alıyorum ilk gebelikte ilaç almıştım midemi mahvetmişti :(
Eliz21 Ben 9 haftamda başladım 12 haftaya kadar kullandım düşük tehlikem vardı bebeğin tutunması için veriyorlar bı zararını görmedim ben ayrıca iğnesini de kullandım doktor yazmıştı
evreM-0 Eliz21 çok teşekkür ederim benimde ağrılarım çok fazla daha da çok yeniyiz kaç haftalık onu bile daha kan sonucum çıkınca öğrencem 🙈🥰 inşallah hayırlısı olur rabbim sağlıkla aldırsın kucaklarimiza insallah🤲
evreM-0 H1A benim kanamam yok canım yeni öğrendim 2 gün önce da çok fazla ağrılarım var kasik bolgemde belimde bazen dayanılmaz oluyor belki onun için yazmış olabilir düşük ihtimaline karşı bi sebep söylemedi açıkçası bende üzüntüden aklıma gelipte soramamışım 🙈😔
mercimeginanne evreM-0 illa düşük belirtisi olmak zorunda değil cnm tedbir amaçlı veriyor doktorlar. Burda çoğu gebe kullanmıştır. Çünkü ilk 3 ay bebeği düşürme ihtimalimiz daha yüksek diğer aylara göre ondan veriyor doktorlar ne olur ne olmaz die
mercimeginanne evreM-0 doktoruna sor ama o ilaç iki kullanım özelliğide var ağızdanda alınabiliyor fitil olarakta. Fitil olarak alırsan daha iyi rahme yakın oldugundan daha etkili
evreM-0 H1A inşallah allah razı olsun çok teşekkür ederim..rabbim sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
evreM-0 Gizmolata yaa haklisiniz 🥰 insan doktoruna güvenmek istiyor gerçekten çok onemli hassas bir durum olunca 😇
evreM-0 Busra34gms haklısınız içim rahatladı gerçekten dün gece artık çok korkmuştum ağrım artınca galiba kaybedicem diye 😔 rabbim sağlıkla bu süreci atlatıp bebeklerimizi kucaklarimiza almayı nasip eder inşallah tüm annelere 🤲🥰