Gulenay1234 Gngr_33 ben Güneş koycam kızımın adını her duyan değişik ve güzel diyor nadir beğenmeyen oldu bence Güneş nadir bulunan tatlı bir isim nacizane fikrim tabi ☀️
Gngr_33 Gulenay1234 eşim çok istiyor güneş ismini ben de seviyorum güzel diğer iki isim de düşündük kararsız kaldık 😊 herkeste olmayan anlamlı bir isim olsun istiyorum
Ebru-1990 Gulenay1234 kızımın adı güneş iyi ki diyorum güneş koymuşuz gerçekten güneş gibi sıcak kanlı Güler yüzlü ve uyumlu uysal bir çocuk şuan 8 yaşında 😍
Gizem___ Kızım olsaydı adı Güneş olacaktı 🌞 ben ve çevremdeki herkes kız bekliyordu ama oğlum olacak -henüz adı yok- 😅
Zumrashn Gizem___ benim erkek kuzenimin adı güneş bence oğlunuzada koyabilirsiniz unisex bi isim macizane fikrim 😊
emnduman insanlar isimleriyle haşr olurlar anlamlarına bak hangisin anlamı güzelse onu koy mahşerde anlarıyla cağrılacağız ve anne ve baba olarak nunda da biz sorumluyuz,
Gulenay1234 Gngr_33 güneş çok yok bence ama yaşadığınız şehire de bağlı 😂anlamı zaten çok güzel güneş gibi doğdun evinize yavrum dersin 😂😂💓