nur816 hatice_eymen_zehra0042 bende pkos var benim de bir hafta on gün gecikir çok rahatsız olduğum zaman içiyorum canım bir iki gün daha bekle bakalım
hatice_eymen_zehra0042 nur816 salıya kadar beklym olmazsam test yapıyım bari nasip inşallah vardır hayırlısından bir mucize olurda🙏🙏
hatice_eymen_zehra0042 MihricanA tamm canım teşekkür ederim inşallah dua edinde var olsun hayırlısındn bir mucize olsun
momelif hatice_eymen_zehra0042 adet sokturucu ck kllandm en fazla ilacı brakinca 3-4 gune oldum eger 7 gunu gecerse dr a gidin Arkdsm o sekilde oldu hamileydi eger ihtimal vrsa onuda gozonunde blundurun dikktli olun dr a gidne kdr
MihricanA hatice_eymen_zehra0042 O sürede sakın kürler yapmayin ilac düşüğe sebep olmaz ama maalesef ki kürler oluyor Insallah bebis vardır
Aslihan2 hatice_eymen_zehra0042 maalesef ne hasta oluyorum ne hamileym suan ayniyiz bu iyice strese sokuyor adami
T_nisaa hatice_eymen_zehra0042 ben de yeni bir gebelikti öğrendiğinde 5 hafta yoktu yani şüphelenip evde test yaptım silik çizgi çıktı doktora gittim göremedi karından alttan baktı
CerenKurt9 hatice_eymen_zehra0042 aaa ilk defa duydum valla benim cevrem hep adet sokturucu diye maydonoz suyu icer aksamina adet olurlar. Adet olmuyorum diye kafaya takinca da olunmuyo psikolojik😂
Magnolina hatice_eymen_zehra0042 ilk hamileliğim de bende söktürücü içtim bitti olmadım erken gebelik testlerinden alın sabah ilk idrar ile test edin
hatice_eymen_zehra0042 Magnolina canm test yaptırdm kan tahlili hemde geçtigimiz cuma çıkmadı tekrar beklyrmm inşallah vardr