hatice_eymen_zehra0042 Kızlar 1 hafta oldu adet sökücü kullndm ve bitti ilaç sabh akşam kullandım ve enson 6 kasımda adet oldum halada olmadım normlmi düzensiz adetim 41 42 feln glrdi glmdi 😔😔😔gelsede yapsak diyorum çok sinir bozucu normal mi acaba
T_nisaa hatice_eymen_zehra0042 ben de kullandım adet söktürücü bitti adet olmayı bekledim ama olmadı onu kullanırken hamile kalmışım hafif karın aprım vardı adet sancısı sanıyordum ha oldum ha olacağım diye beklerken test yaptım hamile olduğumu öğrendim
momelif hatice_eymen_zehra0042 adet sokturucu ck kllandm en fazla ilacı brakinca 3-4 gune oldum eger 7 gunu gecerse dr a gidin Arkdsm o sekilde oldu hamileydi eger ihtimal vrsa onuda gozonunde blundurun dikktli olun dr a gidne kdr
hatice_eymen_zehra0042 Aslihan2 canım daha ilk kullndm Bn normalde 41 42 günde feln adet olurum düzensiz benim ama olmdm hala 🤷♀️olck gibi agrı çekiyorum yok
hatice_eymen_zehra0042 T_nisaa 😲😲😲😲😲cnm ama Bn geçtiğimiz cuma kan tahlili verdm çıkmadı bşy sen aradan nezamab geçide çıktı pazartesi yapsammıki bende
MihricanA hatice_eymen_zehra0042 Bende kan tahlili verdikten sonra icmistim hala olamayinca karnima kramplar giriyordu hamile olduğumu öyle öğrenmiştim
T_nisaa hatice_eymen_zehra0042 ben de yeni bir gebelikti öğrendiğinde 5 hafta yoktu yani şüphelenip evde test yaptım silik çizgi çıktı doktora gittim göremedi karından alttan baktı
Aslihan2 hatice_eymen_zehra0042 bende suan aynıyım sancım falan oluyor arada ama yok muhtemelen aşırı stresten oluyor vücut bize oyun oynuyor çünkü ⚔
hatice_eymen_zehra0042 CerenKurt9 canm böyle kullnpta hamile kalan varmış inanırmısın soğan suyu bile içtim tık yok
CerenKurt9 hatice_eymen_zehra0042 aaa ilk defa duydum valla benim cevrem hep adet sokturucu diye maydonoz suyu icer aksamina adet olurlar. Adet olmuyorum diye kafaya takinca da olunmuyo psikolojik😂
MihricanA hatice_eymen_zehra0042 10. Gun gecikmemde yaptım negatif çıkmıştı ondan 20 gün somra hala adet olamayinca doktor tekrar istemisti
MihricanA hatice_eymen_zehra0042 Tekrar test yapmadan sakın maydonoz ve soğan kürü deneme hamile olmadığına emin olmadan yapma
Aslihan2 hatice_eymen_zehra0042 maalesef ne hasta oluyorum ne hamileym suan ayniyiz bu iyice strese sokuyor adami
hatice_eymen_zehra0042 MihricanA canm hap düşük yapmaz demi çünkü doktr bilerek veriyor hadi hamile kalsan diye vermeyede biilir
hatice_eymen_zehra0042 MihricanA canm valla soğan suyu da içtm birkere karnım agrıyor adet sökücüyle bir ikisi etki etsin gelsin diye ama tık yok pki nzmn test yapym canm adet olmzsam
hatice_eymen_zehra0042 nur816 2 gün oldu canm benimde bırakalı ilk defa kullanıyorum am ben normal de 41 42 adet olurdum düzensiz olduğu için ama gelmedi adetim bian önce gelsede diyorum 😔
nur816 hatice_eymen_zehra0042 bende pkos var benim de bir hafta on gün gecikir çok rahatsız olduğum zaman içiyorum canım bir iki gün daha bekle bakalım