Sevda27 @Fundayel öyle oluyor bu haftalarda demekki bizde de durumlar aynı 30+6 olduk maşallah benim kızımda hareketli onlar iyi olsunda yeterki, aramızda 1 gün varmış 😊
Ohaezgi Fundayel evet bende 31.haftadayım çarşıda yürürken bile çok hızlı, yürümemi engelliyo ve aşağı baskı yaptığından canım çok acıyo
Ozlem0342 Fundayel bende 32+2 haftalık hamileyim bendede aynı oluyor kendime kendime diyorum doguruyorum galiba 😂
Zeyzey1616 Kirazkymzz bende 30+4 olduk Şubat 23 dedi doktor ama yani Tam gününde doğmaz dedi ya erken doğar ya geç doğar dedi erkek olucgı için herkes geç doğabilir diyor
Nondefined Neslicavusoglu evet yorulunca artıyor benim de. Uzun yürüyüş yaptığımda akşamları daha sık oluyor. Doktorum vajinal muayene yapalım açıklık ve baskı var mı bakalım dedi.
Nondefined Duygusuz iyi değilmiş evet 😕 magnezyum eksikliği de yok tamamen bizim bebeğin yaramazlığı galiba
Nondefined Neslicavusoglu yaptı açıklık yok kısalma da yok dedi. Ancak kasılmalar aynı şekilde devam ediyor
1PrensAnnesi Fundayel hiç durmaması çok iyi bişey sağlıklı demek ki maşallah doğum sancısı olan hareket aksine bi yerde sertçe toplanmasıdır bebeğin yoğun hareketi değil🙂