Fundayel Benim kızım 30+5 haftalık ama bu sıralar hiç durmuyor sürekli hareket halinde ve ben heran doğuracakmışım gibi hissediyorum acaba sizede oluyormu bu?
Zeynep-aa Fundayel benimde gece genelde hareketli gunduz uyuyor nadir hareket eder. Ama hareket etmesi dogum olcak anlamına gelmez orda işlerin iyi gittiğini keyfinin yerinde oldugunu gosterır 😊korkmayın rahat bırakın ve bıdıklarımızın hareketlerini hissedin doyasıya 😍
Nondefined Fundayel 30+2 yiz biz ve sürekli karnımda toparlanıyor. Taş gibi kasılma oluyor kısa sürüyor ama ağrılı oluyor. Sizde de var mı acaba ?
Bsrbsn Fundayel Fundayel 32+4 teyim bazen tedirgin oluyorum gün içerisinde çok az hareket ediyo sonra bir harekete başlıyo nefesim kesiliyor vallaha 😂😂😂😂 az kaldı gibi ama çok da varmış gibi zaman sanki geçmiyo yaaa bakalım bekliyoruz sağlıkla gelsin de artık
Eda-kmrcu Fundayel benımki hıç durmazzz her sanıye hareket eder döner durur tekme atar dürekli ellerini bıle hissedıyorum san kiii kazı calışması yapıyor 😂😂😂😂
Neslicavusoglu Nondefined bende bugün 31+0 bndede 2 gündür gündüzleri çok kasılmam oluyor karnımda sertleşiyor rahatsız ediyor. Haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek bilmiyorum. Yorulunca uzun süre ayakta kalınca daha fazla yapıyor sanki. Anlamadım
Kirazkymzz Fundayel ya bende şuan 30+5 im 🥰🥰 sen ne zaman doğum bekliyorsun her hangi bir gün tahmininiz varmı
Zeyzey1616 Kirazkymzz bende 30+4 olduk Şubat 23 dedi doktor ama yani Tam gününde doğmaz dedi ya erken doğar ya geç doğar dedi erkek olucgı için herkes geç doğabilir diyor
Nondefined Neslicavusoglu evet yorulunca artıyor benim de. Uzun yürüyüş yaptığımda akşamları daha sık oluyor. Doktorum vajinal muayene yapalım açıklık ve baskı var mı bakalım dedi.
Mcakir Bizde 29 haftalığız😊Hazırlıklarınız ne durumda peki kızlar. Benim ufak tefek alınacaklarım kaldı. Odasını da haftaya artık kıyafetlerini felan yavaş yavaş yıkar ütülerim diye düşünüyorum😊
Duygusuz Nondefined bugun dr umun dikkatini cekti sürekli böyle toplanıyor mu dedi günde 1-2 den fazlası iyi degil dedi magnezyum verdi bunun için. Benimde cok oluyor
Nondefined Duygusuz iyi değilmiş evet 😕 magnezyum eksikliği de yok tamamen bizim bebeğin yaramazlığı galiba