berus Merhaba kızlar 33+1 haftaliğiz. Belim sırtım ve karnım adet olacakmışım gibi çok ağrıyor. Hareket ederken zorluyor biraz. İlk hamileligim benim gibi yaşayan oldu mu ?
paradiseeeeee berus balla bacım bende senin gibiyim ama ben daha 18 haftalıgım agrılar demekki doguma kadar bitmiyor bende geceleri dönerken zorlamıyorum daha şimdi den senin kader büyüse çocuk ooo hiç yatamam herhalde Allah yardımcımız olsun 🤲
Alfabetaa berus bede 34 haftalıgım bugün başladı bende de dediğin ağrıı resmen adet olcakmışım gibii normal sanırımm sonlara yaklaştıgı için
Sevgiinur berus bende 32 haftalık oldum , rahmime ağırlar gidiyor hareket edince . Bebek doğuma hazırlandıgı için vücut değişiyor normaldir kuzum , ama kanamana falan dikkat et görürsen hemen doktoruna haber ver bana öyle söylendi
berus paradiseeeeee önceden de vardı benim ama bu kadar ağır yoktu halsizlestim adet gibi. Hamile olmasam kesin olmuştum bu ağrı ile.
paradiseeeeee berus doğru valla bende de ara ara o ayrnı regli agrısı oluyor bende hamile olmasam diycem tamam oldum regli 😂
Zeys berus bebek büyüdükçe ağrılar baskılar olabiliyor :) adet ağrısı gibiyi doktorunuza danışın isterseniz
As1995 berus canım bende bugün kontrolden geldim biseyim Yoktu 33+2yim aynı iki üç saattir kasıklarım çok agrıyo adet olcakmısım gibi doktor bile dedi bebek büyümüş baya diye .dikkat etmemiz gerekiyor ağır iş felan yapmamamız gerekiyor bol bol dinlenip dua isticez Rabbimden hayırlısıyla
Zeys berus ara ara oluyordu bende de adet sancısı gibi sorun olmadı şükür siz doktorunuzu bilgilendirin..Erken fln gelmez inşallah minnoş hep yaşadık çünkü başka belirtiniz de yok sanırım ☺️
berus As1995 agir isi birakin koltuktan bile doğru düzgün kalkmadim. Çoğu isi eşim yapiyor. Saniyorum doguma kadar bole. Kac kilo dedi doktor size. Bende salı gideceğim kontrole
As1995 berus 2.300 dedi zaten benim de erken Doğum riskim var 24.haftadan beri yata yata zor geldik bu haftalara doktor 34 35 geçsen şükür deriz dedi bakalım ama gene de zamanında gelsin inşallah daha kıyafetleri bile yıkamadım ☹️ hangi hastaneye gidiyorsun cnm sn
berus Zeys yok sırt bel karın sadece ağrım bide halsizlik uyku hali hep. Çok teşekkür ederim salı gidicem o zaman söylerim. Bende seviniyordum rahat hareket edebiliyorum diye bir an da Allah cezamı verdi😀
Zeys berus olur olacak öyle şeyler hamileliğin tadını çıkar uyu dinlen bol bol kendini yorma fazla haftan yaklaştıkça yatakta dönmek bile zorlaşır ister istemez ☺️
berus As1995 çok geçmiş olsun canım neyiniz vardi . ins 36dan sonra gelir🙏 medical park pendiğe gidiyorum.
As1995 berus teşekkür ederim iki düşügüm var doktor o yüzden bu hamileliğim de hep gözetim altındayım kan sulandırıcı verdi pıhtılaşma ihtimaline karşı 24.haftada suyum sızmıştı durdu sonra üç gün hastanede yattım ciğer geliştirici vuruldum iki kere bu haftaya kadar dinlene dşnlene geldim hep evdeyim zaten sagolsun babannem yardım ediyor temizliğe ise güce eşim de destekçim çok zor geçiyor yani hamileligimm bebeğim çok şükür iyi suanlık bende avcılar özel Anadolu hastanesine gidiyorm sen baya uzakmışsın canım 😊
tkrj19 berus yalancj sancılar da olabilir bilmyorum başlangıçta olabilir bilemezsiniz ki inşallah vaktinde gelir yavrucak
berus As1995 çok üzüldüm Rabbım sağlıcakla sorunsuz kucağına almayı nasip etsin inşallah. Evet o hastaneyi bıliyorum. Daha önce karşıda oturuyordum. İş yerim o hastaneye çok yakındı. İyi hastane ilgileniyorlar.