Seyma2861 emine-06 23 haftanın içimdeyim çok çok hafif çıktı. Dışardan anlaşılır düzeyde değil hala 😁
Rmeysa_1661 emine-06 28 den sonra çıktı ikinci bebeğim sanırım iç karnım genişledi şimdi 33 haftalık ama öyle durmadığını söylüyorlar ilk oğlumda çok erken çıkmıştı fil gibiydim son aylarda 😂
Efile42 Gamze0502 yerim maşallah🧿 bebişlerin kac haftalık bide kac kılo aldım mekadar zamanda soruyorum cünkü bemde ıkızden şüphe ediyorum daha ultrasonda göstermedık😌🥰
Gamze0502 Efile42 canım biz şuan 20 haftalığız ve ben 10 kilo aldım zaten cokda zayf değildim balık etliyim.yaklask nerdeyse 10. Haftada karnımın cıktığını hissettim. İkiz bebek duygusu cok güzel ama zor Allah gönlüne göre versin kuzum🥰
Kaderimm emine-06 bende garip bı şekilde hemen belli oldu biraz zayıf ve minyon tipliyim galiba ondan şuan 3aylik gören 5aylik felan saniyor
Hfeyza Minikbademinannesi bende 44 kiloydum hamile kaldığımda öğrendiğim de şuan hani midem bulanmasın diye sık sık az yiyorum 49 olmuşum anca , acaba karnın büyümesi kilo ile bağlantısı var mı ki ?