emine-06 Ben 51 kiloyum 16+6 karnım yavaştan büyüyor ama benimle aynı olanlar nasıl acaba merak ettim …
Seyma2861 emine-06 23 haftanın içimdeyim çok çok hafif çıktı. Dışardan anlaşılır düzeyde değil hala 😁
Gamze0502 Bnmm 12. Haftadan sonra belirginlşti ama ikiz diyemi kiloluyum diyemi bilmiyorum 🙈 hepsi bi sebeb olabilir😂😂 suan 20 haftalık ama 6 aylık gibi geliyor bna😅😅
Nrcnnnnn Ben 31. Haftadayım hala öyle çok belirgin bir karnım yok ve bu beni endişelendiriyor acaba suyum mu az bebek mi zayıf
ssnnmmm 12de gayet belirgindi 16haftada günün yakın mı diye soranlar oldu 28olduk önde ayrı bir dünya var bu arada ne ben nede bebeğim çok kilo almıyoruz iç karnım çok dar sanırım
Efile42 ssnnmmm rahımı kücük olanların karnı cabuk cıkıomuş iç karın kücük ve direk göbek cıkıo ne öyle oldu
Gizem_ar Aysum kesinlikle katılıyorum kısıtlanmadım henüz cok rahatım inşallah doğuma kadar böyle gider sorana 7 aylık deyince şoka giriyolar ama ben iyiym 😂👍🏼
Hfeyza Minikbademinannesi bende 44 kiloydum hamile kaldığımda öğrendiğim de şuan hani midem bulanmasın diye sık sık az yiyorum 49 olmuşum anca , acaba karnın büyümesi kilo ile bağlantısı var mı ki ?