Gigy portakalcice çok hafif çıktı coraspin kullanıyorum başka hiç bir şey çıkmadı,rahim yapım farklı çıktı o şekilde
Habibeee portakalcice ilk baş araştır ondan sonra hamile kal canım Benimde 3 kaybım var çok şükür 1 buçuk yaşında kızım var ve 5 aylık hamileyim ben coraspirin kullanıyorum doktorum igneye gerek duymadı
portakalcice Habibeee inşallah bende öyle düşünüyorum..maşallah ne güzel sağ salim kavuşursun inşallah. Kan sonucuna göre mi karar vermisti doktor
BegumIscanTunc portakalcice 3 kayipta aynı şeyi doktorum söyledi ben ona inanmayıp genetik test yaptırdım ve ileri derece pıhtılaşma çıkmıştı 4 bebeğime hamile kalmıştım o sıra ama kese gelişmedi ve kürtaj olmuştum şuan 8+2 hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pimpirikli değilsin dikkatlisin sadece ama bazı insanlar bunu anlamıyor
portakalcice BegumIscanTunc 3 kayipta bile aynı şeyi nasıl söylerler aklım almiyor. Ya biz cahiliz yada onlar. İyi ki yaptirmişsin inşallah sağ salim alırsın kucagina
Neslihan1903 portakalcice hayır canım gayet normalsin bencede araştır iyicene gereken testleri yaptır için rahat etsin nasılsa şükür gebe kalabiliyorsun 🤗
BegumIscanTunc portakalcice amin kuzum inşallah onlarda var bir anormallik diyorum çünkü göz göre göre gerek yok demeleri mantıksız
Nduru portakalcice tedbir senden tevekkul Allahtan. Sen elinden geleni yap Rabbim insallah hayirli saglikli nasip eder. Kendini uzme ama yine oyle olacak diye de sartlama. Herseyde hayir vardir emin ol. Allah buyuk seninde guzel kismetinin zamani varmis demek ki. Sen doktorunu degistir elinden geleni yap Allah gonlune gore versin.
Gizemceylan portakalcice çevreye kulak asmayın en doğrusunu yapıyorsunuz tedbirli olmak pimpirikli olmak demek değildir bi sorun varsa en başında önlemi alınır 🌸
portakalcice Ben de tedbir olarak görüyorum , diğer türlü hep içimde bir şüphe olacak. Kalbimi ferah tutmaya çalışsam da yine aynısı olur mu sorusu beni yakalıyor.
Cupkek portakalcice tabi onlar yaşamıyor o acıyı ben iki kere kalp durması ve kürtaj yaşadım sonra genetik yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı kesinlikle yaptır canım
momelif portakalcice cnm sen isini saglama alda yoksa yoktur zten icin rhat eder ama ya varsa ve tekrr aynini yasarsan Allah korusun sonra ogrendiginde daha buyuk yıkım olur genelde bu tip seyler cok ustuste yaşanıyorsa kan pihtilasmasi ihtimalini dusundurur insaallah yoktur tabi hersy yolundadir ama yinede kesinlikle baktirin sdce kan vercksniz yani zor degil kimseye solemenize bile gerk yk
portakalcice momelif evet aynen kimseye söylemeden halledicem inşallah canım içim ancak bu şekilde rahat eder devlet bize imkan sunmuş neden faydalanmayalim ki
momelif gel_artik_bebegim gen doktorum pihtilasma sonradan olmaz dedi varsa vardir yoksa yk genetik dedi bende sormustm tekrr baska hastanede yaptircktm geri yolladilr
gel_artik_bebegim momelif ne zaman çıkıyormuş pıhtılaşma testinin sonucu ben de yaptıricam pazartesi özel hastahanede cok geç cikar mı acaba
momelif gel_artik_bebegim ozelde gec cikmaz ama pahali olur devlette bazi hastaneler bir ay bazi hastaneler iki ayda sonucu veriyor