Mucizee80 gamzenurbozdere ben kısmet olursa Erçin beye gitmeyi düşünüyorum ibni Sina ters kalıyor biraz benim için
gamzenurbozdere Mucizee80 erçinide duydum iskendurunda üni arkadasımın doktoruymuş osmanıyeye gıttı cok memnunum dedı bi onada gıt istersen dedıde ben gıtmedım
gamzenurbozdere Mucizee80 ilkbahara kadad olmazsa bende caresıne bakacam artık 3 .5 yıldır beklıyoruz
Mucizee80 gamzenurbozdere inşallah olur ve sağlıkla ilerler canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
gamzenurbozdere Mucizee80 hayırlısı bakım ya elbet olur inş bi gun allahım isteyen herkese versin rabbim
zyzy-25_80 ozcan beyin bilgisi cok guzel ayrıca tüp bebek tedavisi uzerinr de egitim almis tek sorun hastasi cok cok beklemeniz gerekiyor istersen git olumlu sonuc alinca degistirirsin
DefneninLiya zyzy-25_80 aslında dün aradım ocağın sonuna gün vereceklerdi 25 aralığa yazdı randevuyu pandemiden dolayı arayıp gelin diyecekler bekleme yok dediler önceden olsa evet yoğunluk çok
zyzy-25_80 Mucizee80 onu bilmiyorum ama adamin egitimi de bu yönde tup bebek tedavisi goren tanidiklarimda özcan beye gidiyordu
zyzy-25_80 ben ozcan beye bir sorun var mi varsa tedavi olalim diye randevu almıştım gidecegim gunun sabahi hamile oldugumu öğrendim baslarda ona gittim ama cok kalabalik oldugu icin suan nesrin hanima gidiyorum parkta cok memnunum
Mucizee80 zyzy-25_80 anladım benim tüp bebekle olduğu için bu konuda bilgili birine gitmek daha iyi olacak ilk aylar özellikle