gamzenurbozdere Ben kadirlidenim iki gebelık gecırdım ıkısındede gıttım ama malesef ikisinide kaybettım doktor bızım bırdakılere gore bılgılı ama cok yogun osmanıye cevresınden cok gelıyorlar ücreti 100₺ idi eylulde gıttım en son infertilite ne demek ne oluyor o
gamzenurbozdere gamzenurbozdere balcalıda proflar var özel gıbı ücretli 160₺ olması lazım ben ıkızlerımde onlarada gıtmıştım orayada gıdebılırsın ama kışla hastanesındekı doktoruda duydum oda ii
Mucizee80 gamzenurbozdere şuan tedavi falan oluyor musunuz kayıplarınz için üzüldüm test falan yptrdinz mi kayplarnz için
Mucizee80 gamzenurbozdere benim ilk zamanlar sıkıntım yoktu eşimde hareketlilik ve morfoloji sıkıntısi vardı yumurta takibi aşılama tedavisi oldum yumurta rezervim düşmeye baslamıstı çok düşmeden tedaviye başladık
Mucizee80 DefneninLiya evet hamileyim canım çok şükür ben çok gitmedim 4 5 kere gittim il dışından olunca ayarlıyorlar herşeyi Osmaniye infertilite konusunda nasıl bilmiyorum ama inan gerekirse 10 kere git degecktir adamların işi direk bu
gamzenurbozdere Mucizee80 aşılama tutmadı mı benım oluyor ama dedıgın. Gıbı benımde eşimde düşük cıktı onun tedavisini beklıyorum olmazsa bende bişiler yapacagım işte
gamzenurbozdere Mucizee80 şuan tedavi gormuyorum yumırtalıkların tembelleşmiş dedi beklıyoruz bakım ikizler tek yumurta idi ondan oldu hazıranda tekrar kaldım onada boş gebelık dedıler kan pıhtılaşmasından dolayı dedıler test yapalım dıyor 7 martta elif hanım onada 1000₺ cıkıyor yaptırcamda beklıyorum işte acaba devlette yapıyorlar mı
gamzenurbozdere DefneninLiya kışla başkent hastanesi canım erhan şimşek netten bak bencede infertilite için ona git aşılama tüp bebek ne yapıyorlar özcanda ii aslında ama senın sorunun buyukse adanaya gıt bence
Mucizee80 gamzenurbozdere üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor gitmeye imkanın varsa balcalıda falan yaptr
Mucizee80 gamzenurbozdere Elif hanımın adını çok duydum ama duyduklarım ilgisini beğenmemiş sizce nasıl
gamzenurbozdere Mucizee80 varda oraya gıdıp ugraşana kadar burda yaptırrım eşim indirim yaptırır 7 marttan 500 felan yaptırrız herhalde devlette yaparlar mı dıye araştırcam
Mucizee80 gamzenurbozdere tutmadı aşırı düşüktü çünkü değeri kaderimiz böyleymiş mutlaka arastrn ben 3 yıl bostan yere uğraşmsm amh değerime bile bakılmadi üç yılda düşükms mesela eğer daha da düşse tüp bebekte de yumurta gelistrmek zor olacaktı
Siyahfondoten DefneninLiya fiyat olarak bilemiyorum ama çok tercih edilen bir doktor. Ben bekarken kist tedavisi görüyordum. Ilgili güler yüzlü iletişimi güzel bi doktor. Özcan Bey den memnundum fakat sira bulamiordum Daha sonra hamile kalınca da yeni hayatta ercin erdem çelikel e gitmeye başladım. Bu doktorumdan çok çok daha memnunum. Tavsiye ederim. Muayene ücreti de 80 liraydı en son. ☺
gamzenurbozdere Mucizee80 ilkbahara kadad olmazsa bende caresıne bakacam artık 3 .5 yıldır beklıyoruz
Mucizee80 gamzenurbozdere ben kısmet olursa Erçin beye gitmeyi düşünüyorum ibni Sina ters kalıyor biraz benim için
Mctmelooo gamzenurbozdere Özcan beye muayene oldunuz mu bende ilk kez gidicem normal doğumu desteklediği doğru mu bilginiz varmı