Umksanbe Sibelglgakn valla geleceğine dair bi belirti yok hatta aşşaıya ineceği vakit tepeye tepeye çıkıyor 😂 gelmem diyor sanırım
Sibelglgakn haziranin25i benimde kizim olacak inşallah. Az kalmış seninde. Saglikla kavuşalım inşallah
Sibelglgakn Fufi aaaa cok şaşırdım beni 38 haftada bakmak istedim haftaya bakicam dedi. Uygun olmazsa sezaryen aliyor acaba
haziranin25i Sibelglgakn tüm anneler sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarina alsınlar anne olmak isteyenlerde bir an önce olsun 🤗🤗
Sibelglgakn Mtlu hayirlisi canim sezaryen olunca 38 ve 39 haftada alıyorlarmış. Bizden önce kabustan bebeğine ne güzel maşallah
Senacbryk Sibelglgakn ama mecbur olucaz kasık ağrısı bacak arasındaki kasların ağrısı arttı iyice gecede böyle bıcak saplanır gibi oldu dedim noluyo bebişte güzel haraket ediyor saolsun
Sibelglgakn Senacbryk ahh ahh ayni valla gece bacak kasıma bıçak saplanıyor mahvoluyorum sonra geçiyor. Ama sabrım tükeniyor:(
Kara5166 Bizimde yarın 37 oluyor Pazartesi doktor muayenemiz var Doktorlar Nst ye göre mi yorum yapıyorlar doğum hakkında
Beker melegegebe bir sorun mu gördü yada bebeğinizin cinsiyeti ne ilk gebelik mi birde. Belki bebeğin beklemeyeceğini düşünmüştür benim de nişanım geldi daha doktoruma söylemedim pazartesi söyleyecek belki bende alır 🤷♀️