Sibelglgakn Ocakta dogum yapacak anneler 37 +1 im doktor nst bağladı normal dogum için inşallah hersey yolunda. Sizde durumlar nasıl?
Beker Sibelglgakn bende 37 yim isteğe bağlı sezeryan olacam pazartesi gün verecek ama geçen hafta ocağın ilk haftası alabiliriz demişti bakalım bunda ne diyecek kesinleşecek 🙈😍
Busraveminisi1 Sibelglgakn bende 36+2 yim gün sayıyoruz artık 32 de nst ye başlamıştık biz 2 haftada bir kontroldeyiz hatta yarın yine kontrolüm var meraktayım nasıl olmuş tosbikim 😍😍
Fufi Sibelglgakn 37+2 yim geçen hafta nst de bir şey çıkmadı normal görünüyor her şey bekleyeceğiz dedi🤷🏻♀️Pazartesi tekrar nst olacak , hiç hazır hissetmiyorum 40 ı görelim diye dua ediyorumm yaklaştıkça korku da artıyor galiba 🙏
Sibelglgakn Beker hayırlısı inşallah ne güzel. Sag salim alalim kucağımıza benimde 280 gunun 07 ocakta dolacak inşallah. Normal doğumdan yanayım
Sibelglgakn Baharata benimkide normal görünüyor tabi haftaya ilk kez çatı muanesi olucam uygun mu değil mi doktor soyler sanırım
Sibelglgakn Birdenizhikayesi al benden de o kadar valla artik beden bedenlikten cikti. Nefes 10 kez üst üste alınca rahatlıyorum:(
Sibelglgakn Busraveminisi1 aaa erken nst girmişsin 37 oldum beni oyle aldi nst. Bundan sonra her hafta gel dedi bana
Sibelglgakn Fufi ayni gidiyoruz doktor baba en geç 7 ocakta doğar dedi ama. Sen çatı muanesi oldun mu
ipekipek 36+2deyim. Doktorum bugün kasilmaların başlamış senin doğumun çok beklemez dedi banada. Belimde öyle bir ağrı var ki bugün anlatamam nefes aldırmıyor
Sibelglgakn ipekipek bende henüz sanci kasilma yok. :( nst normal cikti. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Birdenizhikayesi Sibelglgakn sorma bende yatağa yatarken cebelleşiyorum nefes nefese kalıyorum eşim dalga geçiyo benimle 😄
Sibelglgakn LarisaAlbayrak 😄😄 ohhohh bi 19 lara 8 lere in bak heyecana inşallah. Sağ salim kucaklarimiza sağlıkla alalim.
Busraveminisi1 Sibelglgakn benim erken kasılmalarım da vardı canım 24. Haftadan beri belki o nedenli 32 de başlattı bilmiyorum şimdilik 2 haftada bir bizde de🥰
Fufi Sibelglgakn benimde en geç 6 Ocak ama tabii her an da olabilir dedi , çatı muayenesine karşı doktorum , zaten hastaneye geldiğinde doğum için alttan muayene edeceğiz neden önceden yapalım ki kesinlikle çok karşıyım dedi
2subat Sibelglgakn Ocak ayı annesiydim ama bazı problemlerden dolayı çarşamba günü kontrolden sonra sezaryan olabilirim
2subat Sibelglgakn İnşallah canım son zamanlarda tansiyon problemim çıktı idrarda protein kaçağı çıktı 34. Haftada alıyodu bebişi ciğer geliştirici iğne oldum artık çarşamba günü doğuma alıcak büyük ihtimal öyle konuştuk ama yine durumuna bakıcam dedi