babyackgz Sibelglgakn 33+5 doğum şubat başı görünüyor ama büyük ihtimalle ocak sonu olacak hatta bizim kız biraz sabırsız ocak sonunu bile bulmayabilir 🙊
Hilalkrmzkn Umksanbe bizde 38 olduk tam istiyoruz ki ocakta gelsin doktorumuz 4 ocak diyor ama erken gelirse günden yıl kaybedicez ocak 1 bile olsa iyi aralık 31de olmasından sağlıcakla gelsinde bebişler inşaallah hayırlısıyla bakalım 😇😇😇
Umksanbe Hilalkrmzkn haha aynen sizin tam gününde olsa sorun yok bizimde aralıkta olma gibi bir durumu da var 😂😂😂 korkutucu ocakta olsun istiyorum 😰😂
Hilalkrmzkn Umksanbe evet inşallah en hayırlı zamanda gelirler ne diyelim korkmayın inşallah hep buradaki annelere dua ediyorum inanınki sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım da 🙆♀️🥰
Umksanbe Hilalkrmzkn hep birlikte inşallah rabbim kimseye evlat acısı evlat Özlem’i vermesin herkes şıp diye doğursun 😇
Melikeakkc Sibelglgakn 36+1 olduk bebeğiniz döndü mü benimki kafası aşağıda ama dol tarafımda duruyor 1 hafta önce sağ kaburgamdaydı üstdeydi inşallah tam başaşağı olur
Sibelglgakn Melikeakkc canim benim ki dönmüş asagi inşallah kanala girer ama cayi muanesinden korkuyorum dar diyip sezaryen alabilir:( senin kide ınsallah bas asagi doner
Senacbryk 37 haftaaaa pazartesi çatı muayenesi korkuyorum ekstra adet sancısı gibi kasık ağrılarım oluyor
Melikeakkc Sibelglgakn ya baş aşağı ama çaprazda kanal hizasında değil inşallah değişir 😌 38 de gelir inşallah dört gözle bekliyorum artık ☺️ 9 ayda ne kadar yapılabilecek şeyler varsa evde yaptım çok sıkıldım artık gelsin
Umksanbe Sibelglgakn valla geleceğine dair bi belirti yok hatta aşşaıya ineceği vakit tepeye tepeye çıkıyor 😂 gelmem diyor sanırım