momelif bigunanneolucak bence hamilesniz :)) Allah insaallah saglikla nasip etsin kan vern kesn cikr zten insaallah hersy gonlunuzce olur
Hayalleredogru bigunanneolucak o bende hala var canım 11 haftalık hala geçmedi benim ümidim var senden çünkü 0.01 çıkardı sen 1 dediğin andan beri acaba diyorum
Cupkek bigunanneolucak yaaaaa ayyyy dur kız acayip heycanlandım 😂 bende gittim başlık açtım sana sorsam ya 😂 bende fameraya başladım 11ocak adetim nasıl belirtilerin oldu bide açtığım başlığa bakarmısın bi 😂🙏
bigunanneolucak Cupkek ben evde ovülasyon takibide yaptım doktora gitmedim 16.17.gün yumurtlama oldu 18.gğn çatlama. Çatlamanın oldugu gece cok fena kasık ağrım oldu ordan anladım zaten
Cupkek bigunanneolucak benim ilac bittikten hemen sonra oldu bu kasık ağrısı ve akıntı gördüm iki kere sümüksü şekilde sende kasık ağrın olduğun da mı gördün 🙆🏼♀️ İlk kullanımın mı ve pkomusun
bigunanneolucak Cupkek ben akıntı görmedim hayır. Evet pkoluyum. Yok bitince hiç bi ağrım yoktu sadece çatlama günü cok ağrım oldu canım
Smk bigunanneolucak canım rüyamda seni gördüm.Seninle testleri almısız doktora gidiyoruz doktor bakıyor tabiki hamilesin falan diyor🙈 Hayır olsun inş bu gün güzel haber alırsın🙏
bigunanneolucak @Piremses0 @Smk benim adetim daha sökülmedi kahverengimsi siyahımsı lekelenme yaşıyorum
Smk bigunanneolucak o lekelenmeler adet yerine zaten benimde bazı aylar oyle oluyor stres kullandıgın ilaçlar falan etkiliyor doktor normal dedi diger ay fazla oluyorum yada birkac gün sonra geliyor