Fly38 alperyigit onu yaşamadığım için iddia edemicem. Bu bilgiyi bana hemşire arkadaşım söylemişti. Benim de testim böyle çıkmıştı tüp bebek yaptırırken. Acaba ilaç etkisi mi demiştim. O da bana bunu söyledi.
Betul21 bigunanneolucak benim aynı böyle silik çıktı hemde kaç tane test yaptm sonra hastaneye gittim kanda gebe felan değilsin dedi yeni doğum yapmstm ozaman sonra iki hafta felan geçti ben hamilelik belirtilerimi biliyodum his ediyodum test yaptm çok koyu çıktı tekrar kan testi yaptılar çıktı meğer ozaman varmış ama kanda çıkmamış şuan 37 haftaligim bende öyle olmustu
Gul6161 Canım benim arkadaşım adetinden 1 gün sonra idrar testti yaptı silik çıktı hastanede kan verdi kanda çıkmadı çok üzülmüştü ki 10 gün sonra gidip bi bakar ki hamile o yüzden biraz bekle ve dene tekrar
Hamileyim-mutluyum RefBrs canım 2 günde bir en az %60 yükselmesi gerekiyor değerin bunu takip et illa 2 katı olacak diye bi kural yok
bigunanneolucak Smk yok Pazartesi yapıcam ama karnımda kasıklarımda ağrılar var dünden beri böyle resmen adet sancısı gibi sancılar geliyor göğüslerim hassas
bigunanneolucak Hayalleredogru Pazartesi yapıcam canım ama sancılarım var karnımda kasıklarımda gögüs hassasiyetim var
momelif bigunanneolucak tam adet zamaninizda adet olckmis gbi agri olur bir iki gun sonra gecer hatta arlklrla kasik batmasi olur yerlestigi icin agrilr normal
Hayalleredogru bigunanneolucak o bende hala var canım 11 haftalık hala geçmedi benim ümidim var senden çünkü 0.01 çıkardı sen 1 dediğin andan beri acaba diyorum
momelif bigunanneolucak bence hamilesiniz suana kdr en az 20 kere kan testi verdm hepsinde 0.001 cikti yani oyuzdn bole bir ve uzerini supheli goruyorum ben yeni yukselmeye baslamis demekki o zaman hamilesiniz bence kan verin tekrr cikr zten kesin
bigunanneolucak momelif evet hep aynı yerde verıyorum kan ve 0.1 cıkardı. Böyle cıkmasıı benide düşündürdü acıkcası inşallah vardır cok teşekkür ederim :) adet sancılarım var kasıklarımda batmalae var
momelif bigunanneolucak bence hamilesniz :)) Allah insaallah saglikla nasip etsin kan vern kesn cikr zten insaallah hersy gonlunuzce olur