Merve-baydar bebeklerim__ ya bana da çok geldi zaten 300 gr falan oynuyoda doltoeun dedikleri genelde çıkıyor 🤭
zynpy Baya değişiyor desenize. Biz de 38+2 deyiz. 3600 dedi en son. İleride demişti ama değişebiliyor anladığım kadarıyla. Sevindim açıkcasi… Doğumu bekliyoruz artık. Çatı muayenesi olmadım daha. O zaman netleşir sanırım biraz daha.
Merve-baydar zynpy sevinmesine sevindimde bir de onu doğurması da var canım ya yine sen 38i görmüşsün ☺️
zynpy Merve-baydar 😂 evet, doktor da aynısını söyledi. Dedim kilosu önde gidiyor diyorsunuz, bir problem var mı? Sen doğuracaksin, sen düşün dedi. Şaka tabii 🤭
Busra_74 Merve-baydar 3800 gram normal Doğumla aldım kucağıma oğlumu doktor 3400 demişti daha fazla çıktı 😁
[silindi] Merve-baydar ooo maşallah 38de dogsa bile baya toplu Bi bebek olacak saglıkla gelsin inşallah 😊
Merve-baydar [silindi] aynen öyle ya bizde sok olduk zaten inşallah 40ı beklemeyiz yoksa normal zor gibi 🤭
Busra_74 Merve-baydar ama İnan çok kolay bir Doğum oldu ve doktorum da her zaman büyük bebek kendini kolay iter ve küçük bebeğe göre daha kolay çıkar diyordu gerçekten de öyle oldu hiç Korkma 🥰