iremgulerr Gorevden dolayı Ağrı’dayim ama doğum için annemlerin yanına gitmeye karar verdim pandemiden dolayi İstanbul’dan memlekete geçtiler. Ağrı’da sadece devlet hastanesi var burda doğum yapmaya karar vermiştim ama hastanede çalışan arkadaşlar hiç bir şekilde yapma seni parçalarlar dikiş dolarsin diyorlar. Korktum bende doğal olarak. Adıyaman Park Hospital da doğum yapan var mı aranızda arkadaşlar doktorlar nasıl hastane nasıl ?
Tubinci Park hospital da değil ama gözde de ilk doğumu yaptım Selma hanıma. Şimdi de ikinci ye hamileyim az kaldı doğuma gene gözde de olucam gayet memnunum
kubraer Kizlar merhaba adiyaman park hastanesinde dr omer demirtas varmis nasildir? Arkadaşim hamile ona gidiyomus hemen sezaryen onermis. Adiyamanli degil arkadaşim, öğretmen cok da tanimiyo doktorunu yardimci olursanız cok sevinirim🤗
ayseaselbebegim Meraba bende park hospital meral hanımda da doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim yine meral hanıma gidiyorum çok memnunum. Bir sorum olacak ayrıntılı ücretini biliyormusunuz park hospital hastanesinde
Babeact Merhaba park hospitale Dr ayşe nur hanım gelmiş. Giden bi kaç arkadaşım çok memnun kalmış. Aranızda muayene olan var mı?