ratatosk Rabiakaraaslan tüp bebeğe başlayacaksanız eğer Dr semen analizi de isteyecek eşinizin de test yaptırması gerekiyor
Busra34gms Rabiakaraaslan asistanıda kendiside çok fazla ilgili 24 saat telefonla iletişim kurabiliyorsunuz aklınıza takılan bisey olunca arama yada msj atma imkanınız var ve doktor gerçekten işinin ehli çok memnun kaldık biz ilk deneme ve tek transferde tuttu çok şükür
Rabiakaraaslan Busra34gms sizin adınıza mutlu oldum şeyi sorucam bide mesela tutmadı ikinci deneme olucak para verşyormusunuz bilginiz var mı
Busra34gms Rabiakaraaslan 3 bin lira civarı bisey demişlerdi 2. Deneme için söylediğim 20 bin TL içinde hastane masrafları embriyoların dondurup çözülmeside dahil çünkü normalde onlarada ek bi ücret alınıyor
Busra34gms Rabiakaraaslan ayrıca doktor çözüm odaklı öncelikte tedavi edilmesi gereken bi durum varsa tedavi ediyor sonrasında tüp bebek işlemlerine başlıyor hemen parayı alayım transfer yapayım tutarsa tutar kafasında değil okadar ilgilendiki benimle sırf benim için pazar günü bile muayenesine geldiğini biliyorum takipte olduğum için ve her aşamayı özenle takip ettiği için Google tüp bebek yazınca ilk o çıkıyor bende tavsiye üzerine gitmiştim
Sed22-09 Bende tüp bebek yaptırdım şuan 3 aylık hamileyim çok şükür ilkinde tuttu 12.5 yaptırdım tabi ilaçları vs derken 15 buldu ve doktorumdan çok memnundum sanırım herkese gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir doktor
Sed22-09 Rabiakaraaslan Bende tüp bebek yaptırdım şuan 3 aylık hamileyim çok şükür ilkinde tuttu 12.5 yaptırdım tabi ilaçları vs derken 15 buldu ve doktorumdan çok memnundum sanırım herkese gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir doktor
Sed22-09 Rabiakaraaslan benim ki hastane değildi doktorun özel muane yeri var oldukça güvenilir şöyle söylim tüp bebek tedavisine başlamadan önce garanti olsun diye önden bir kaç ay ilaç kullandırıyor herşeyine bakıyor tüp bebeği engelleyecek şeyleri baştan ortadan kaldırmaya çalışıyor işi sağlama alıyor Bursa da bu doktor
Busra34gms Rabiakaraaslan çok korkuyordum ama Allah’a şükür okadar kolay geçti ki her aşama tek zor yanı yumurta toplama işleminden anestezi altında oluyorsun minik bi ameliyat gibi işlemden 1 saat sonra çıkıyorsun hastaneden her aşama sorunsuz geçti şükür
Ozge1708 Rabiakaraaslan Bende özelde yaptrdm canm hastaneye 11 12 bin gitti ılaclarla 20 bini geçti canm.Halada ilaç kullanmaya devam ediyorum.
Neslihan1903 Rabiakaraaslan rahim film çektirdiniz mi? Bizim yaklaşık 25 bin tuttu ilk denemede hamile kaldım şükür 🤗
Sed22-09 Rabiakaraaslan Osman DEVELİOĞLU bir araştır iştersen şehir dışından gelen bir çok hastası var doktorun ben memnun kalmıştım Uludağ üniversitesinin Profesörlerinden oradan ayrılıp tamamen tüp bebeğe yönelmiş kendine bir muane açtı
Ozge1708 Rabiakaraaslan Izmır de canm benim doktorum tavmergen tüp bebek merkezinde yaptrdk. Erol tavmergen doktorumun adı. Türkiye de ilk tüp bebeği uygulayan doktor. Çok şükür ilk deneme de tuttu bizim de. Şuan 20+1 haftalık olduk.