Soe Tugba__- 9+4 mide bulantıları tam gaz devam bi de çok akıntım var onun haricinde şükür iyiyiz artık kontroller ayda bir nasıl bekliycez 1 ay 🤣
tonbikinannesi Tugba__- 9+5 iyi çok şükür ara sıra mide bulantısı oluyor ocakta kontrol öğrenir miyiz sizce cinsiyeti hanımlar 12-13 te 🙂
Fly38 Tugba__- bugün gördük bebişimizi ve kalp atışını9+5 deyiz. 1 ay sonra randevu var zaman nasıl geçcek acabaa 😊 inşallah sağlıklı olurlar hep kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.❤️🤰
Tugba__- Demetslt maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde ıstahsizlik tiksinme devam bulantı kusma için prilam dr kullanıyorum 🥰 ama çok sukur
Tugba__- Soe gerçekten bende onu düşünüyorum çok şükür bol bol dua edelim iyi sağlıklı olsunlar diye ama benimde bu ayın sonunda iple çekiyorum 🤗
Tugba__- tonbikinannesi benim randevum 10+5 denk geliyor herhalde hic belli olmaz ama olsun sağlıklı olsun da 🥰
tonbikinannesi Soe genelde kesin konuşmuyorlar falan diyor herkes 16 dan önce kesin konuşmuyorlarmış gittiğim doktor 4d ultrason cihazı kullanıyor ama ben göremeyiz diye umut bağlamadım😊kafamda erteledim
Soe tonbikinannesi sağlıklı olsunlar da benim bi tercihim yok gerçekten oyüzden pek heyecanlı da değilim bu konuda :)
Seymamuge 9+5 benim 9. Haftaya girdiğim gün mide bulantılarım kesildi ondan önceki haftalarım kelimenin tam anlamıyla korkunctu 😅😅