112Nur Bugün doktora gittim 5 haftalık hamilesin dedi keseyi gördük yalnız bebek oluşmamış dedi normal mi 😓 boş gebelik olabilir mi😔
Beker 112Nur ya aslında doktorların bunu söyleyip sizi strese sokması çok saçma bende 5 de gittiğimde kese var 2 hafta sonra tekrar gel dedi 7 de gittim hadi gözün aydın annesi bebek canlanmış dedi yani 5 de hiç bebek yok falan demedi kesesi burada dedi
Pelinbyrktrlr 112Nur tekrar ne zaman çağırdı peki forumlarda okudum 5.haftada bebeği göremeyip 6.haftada görenleri. Oluşmamış derken göremiyorum demek istemiştir bence
112Nur Zeynep_18 teşekkür ederim bide aşırı fazla test istedi 4 tüp kan verdim bu zamanlar bu kadar test normal mi
Zeynep_18 112Nur normal tabiki benden de o kadar istediler şimdi 12 haftalık olduk şükür sıkmayın canınızı 😊🌼
Anneadayi09 112Nur benden 5 tüp kan aldı doktor ayrıca sağlık ocagindada kan verdim bazı testler için. Bende 6+3 te bebeği gördüm kalp atışını da duydum . 5+5 ken gittiğimde kerem bile gözükmemişti korkmayin 1 haftaya görünür ❤
112Nur Zeynep_18 anladım peki bişey daha sorayım dün aşırı derece bulantı kusmam ve mide bozukluğum vardı bugün hepsi birden kesildi bu normal mi
Zeynep_18 112Nur normal çünkü bende aynı şeyi yaşadım bir gün kustum iki gün gayet iyi üçüncü gün tekrar kustum bu haftalarda biraz hafifledi ama hâlâ ilaç kullanıyorum büyük ihtimalle bidaha gittiğinizde sizede verir prilam isteyin çok iyi geliyor😊
112Nur Zeynep_18 eczanede sordum sadece serum takabilirsiniz dedi tekrarlarsa doktorla konuşurum bakalım☺️
Zeynep_18 112Nur benim bulantılarım 6. Haftada başladı 7. Haftada kalp atışı için gittiğimde söyledim prilam verdi benim doktorum ve çok memnun kaldım ama serum ilerleyen zamanlarda oluyor diye biliyorum sadece doktorunuza sorun bu konuyu bence
112Nur Zeynep_18 aynen isterseniz vereyim dedi hatta bende yok dedim hem bugün birden hepsi kesildi anlamadım hafifte olsa bişey kalmadı tekrar olursa doktorla konuşacağım artık☺️
Zeynep_18 112Nur vallahi bu gebelik çok değişik birşey bazen aşırı derecede bulanıyor benim midem, bazen hiç birşey yokmuş gibi devam ediyorum hayatıma ama mutlaka ilacı kullanıyorum içmezsem kötü yapabiliyor😊
112Nur Zeynep_18 aynen ben dün test yaptım 1 hafta kadar geçmişti günüm pozitif çıktı o çizgiyi görmemle midemin bulanmaya başlayıp kusmam bir oldu gün boyu sürdü şimdide bişey yok anlamadım hiç😕
112Nur Beker aynen kafamı o karıştırdı zaten bide etrafımdaki herkes boş gebelik geçirdi oluşmamış dedi direk kafam allak bullak oldu😔