maras46 dnayns maşallah kuzucuga🌸 peki o 1 haftada ekstra bir seyler yaptınız mi kilo alımı için yoksa standart yediklerinizle kendiliğinden mi kapandı fark
maras46 Rabis93 bnmde kullanmam gereken vitamin demir b12 ilaçları var bazen unutuyorum kullanmayı ondan da kaynaklanır mi acaba
Rabis93 maras46 tabiki de çok etkisi var b 12 demir onları ben de kullanıyorum kanım düşük diye doktor 2ye çıkardı hatta demir ilacını ben kilolu olur bebek diye korktum bir hafta vitamini az içtim az kilo aldı bir haftada bile etkisi var eğer kaynanamı dinleyip kilo yapar diye vitamin hiç içmeseydim ne bebek ne ben kilo alamayacaktık
yenianne140920 maras46 canım bebek 1 hafta boyuna bir hafta kilosuna alır kilosu geri çıktıysa boyu uzamıştır 😌 Keçi boynuzu pekmezi soğuk sıkım bebeğe kilo aldırıyor, muz, kaşar peynir, soda, bunlardan tükete bilirsin 🥰
Suheda0606 maras46 3100 benim de 36+4 de ölçümlerde oynuyor 200-300 gram ama eksik yada fazla olabiliyor alır daha son aylar çok alıyor ilk zamanlar almadıysa şimdi toplar inş bir hafta ileri bir hafta geriden birşey olmaz merak etme
Rukiyesevgili maras46 bence beslenmekle ilgili değil sıkıntı stres yapıyorsanız çocukta etkileniyor ondan almıyordur bol proteyinli bekmez ceviz muz bol süt ve süt ürünleri yiyebilirsiniz.
maras46 Rukiyesevgili stres yaptığım bir şey yok aslında sadece son zamanlarda doğum stresi geliyor arada
Happybabyyy A_123 kac kiloyla dogum yaptin cnm peku. 37 hftalikken bana 3350 dedi doktor. Boyle giderse normal dogum yapamam diye korkuyorum
ipekipek Dün 33+2de gittim bende. 3300 gr ama bebek 2 hafta önde normalde 2700 civarı olması gerekiyordu dedi. Yani seninki normal bence.
SmrMrt Happybabyyy dogum icin zamanini beklerse r kiloyu gecer bu durumda sezaryen oneriyorum dedi. Bense en basinsdan beri normal istiyorum :( bakalim saglikli olsun da
ipekipek Happybabyyy eğer 3800 geçerse sezeryana alırım bebeğin iri normal olmaz dedi ama geçmeyecek gibi
ikibebekannesi maras46 ucra yerlerde yaşayıp sadece ekmek süt yiyen annenin de bebeği bu kiloda en merkezde yaşayıp avakadolu ballarla beslenen de . Yani sende bir suç yok sakin burda karşılaştırmalara da fırsat verme canım olur mu? Doktor geride dediği normal bu zamanlarda zaten. Sağlıkla gelsin
maras46 ikibebekannesi onu bende düşünüyorum eskiden bu kadar sık kontrol falanda olmuyormuş kimse bu kadar bilmiyordur bebek kilolu mu zayıf mi diye gerci her şeyin doğalı varmış orası ayrı tabi de bakalım sağlıcakla gelsin inşallah
ipekipek Ben kilolu değilim ama eşim kilolu ve iri evet. Doktordan babasından dolayı demişti bana. Şeker çıkmadı ama