Siboo gel_artik_bebegim ay ne güzel bende başlıcam soğan kürüne corek otuna falan ondan önce inşallah senin gibi bende görürüm 😊
gel_artik_bebegim Siboo cok guzel ama sonu güzel bitmedi geçen ay düşük yaptım o duyguyu tadıp sonra olmaması çok acı birseymiş . bakalim bu aydan cok umutluyum geçen ay oldu neden bu ay olmasın diyorum ama olmazsa büyük yıkılıcam galiba 😌
Siboo gel_artik_bebegim evet çok kötü Ağustosta kimyasal yasadım bende ilk seviniyorsun sonra baya kötü oluyorsun Allah bidaha yaşatmasın kimseye inşallah 🙇♀️
gel_artik_bebegim Siboo ben de iki kez düşük yaptım . çörekotu kürü ne ise yariyormus ben havuc ve kuru indir aldim yumurta kalitesini artirip bebegin tutunmasini sagliyormus bir de inofolic aldim kullanip hamile kalan bir sürü insanın yorumunu okudum
gel_artik_bebegim gel_artik_bebegim internetten 30 lu ovulasyon testleri vardı onlardan aldim bu ay tüm parami bebişe döktüm bi gelmesin ben sorucam ona 😅
Siboo gel_artik_bebegim yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyormuş çok araştırdım bu ay soğana hayıta corek otuna başlıcam bakalım😊
Siboo gel_artik_bebegim evet ınofolic bende duydum bu ay onuda düşünüyorum her şey yarın ki testten sonra belli olcak eğer varsa bunların hiç birini yapmıcam yoksa hepsine başlıcam 😂
Siboo Mega123 10 çay kaşığı corek otu 10 çay kaşığı bal 10 çay kaşığı tarçın karıştır macun haline getir. Adetin 2.günü başlayıp 12.güne kadar Aç karnına veya yemeklerden 2 saat sonra ic. Sadece 12 gün 😊
evreM-0 Ygmrb çok sevindim artmasına darısı bana inşallah bende dün yaptım 192.7 çıktı yarin tekrar gidip kan vericem inşallah artmış olur 🤲🥰
Siboo Mega123 yok günlük yapmana gerekyok bi kere yap bitince tekrar yaparsın her gün 1 kaşık yiyebilirsin corek otunu çiğne direk yutma 😊
Eminos123 Siboo yakinlarinizda hastane varsa acillerden verebilirsiniz ultrason bakmazlar sadece kan alirlar