Siboo gel_artik_bebegim ayy hayır 😂😂 11 kasımda adet oldum 11 aralıkta olmam gerekiyordu olucaktı o yanlış yazmışım 😂😂
September_ Siboo benim gibi adet düzensizliğiniz yoksa bir hafta gayet yeterli bi süre. Ama adetiniz düzensiz ise bilemem tabi. Yapınca haber edin hepimiz merak ettik 😄
gel_artik_bebegim Siboo allah seni ben de dedim bu kadın 1 ay nasıl beklemis millet 1 gün bekleyemiyor 😅 ama 6 gün gecmis yap bence testi eger varsa silik de olsa cikar 😊
Aysun1983 Siboo bende diyorum 11 aralıkta olması mı gerekiyor da olmamış ya orayı yazmayı mı unuttu acaba 😀beynimiz yandı yeminle yap cnm testi 8 gün geçmiş az değil 🐥🙈inşallah pozitiftir
Siboo September_ yok adetim düzensiz değil arada bi 2 3 gün attığı oluyor o kadar 😂 tabiki hepinizi haberdar ederim her iki sonuçtan da 😂
Siboo gel_artik_bebegim sen yazınca farkettim bi baktım aaaa 😂😂 ay inşallah bu ay vardır bare düşünmek istemiyorum düşününce stres yapıyorum 🙇♀️
evreM-0 Merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım benimde adetime 4 gün vardı yaptım negatif çıktı. Dün adet olmam gerekiyordu test yaptım silik çıktı akşama da kan verdim 192.7 çıktı 🥰 bencede yapmalısın korkma da üzülme de
Siboo evreM-0 ayy ne guzel 😊 rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin insallah 😊 peki hiç belirtiniz var mıydı benim şuan ne adete dair ne hamileliği dair belirtim yok 😂
Siboo gel_artik_bebegim ahahah niye bilmiyorum ama ilk idrarla yapınca sanki kesin olacakmis gibi bi düşünce var bende o yuzden yapmıyorum akşam sabahı beklemem lazım 😂😂
HasibeBurhan12 Siboo ben akşam eşim işten gelirken almıştı testi direk yaptım 7gibiydi saat ve adetime 4 gün vardı ve baya baya belliydi çizgi ancak erken gebelik testiyle yapmıştım bence sabahı bekleme çok merak ettim 😂
evreM-0 @Siboo canım çok fazla kasık ve bel ağrım var adet ağrısına benzetiyor insan ama çok tuhaf kasımlarımı elleyemiyordum bide parfüm beni çok rahatsız ediyordu o zaman anladım direk ama bende çok heveslenmem istemedim dün Artık dayanamadım yaptım 😊
Siboo evreM-0 bakalım ben ne zamana kadar dayancam 😊😂 benim şuan sadece arada özellikle ayağa kalkarken belime bi ağrı giriyor o kadar onun dışında hiç bise yok
Siboo evreM-0 😊 totem gibi bisey işte bendeki yani varsa şimdi de çıkar sabahta ama işte kendimi hep sabaha ayarlıyorum değişik bise 😂😂
gel_artik_bebegim evreM-0 ben de ilk idrarda yapmamıştım tam bu saatlerdi esim isten geldi duşa girdi ben de ertesi gun sogan kürü yapicaktim her ihtimale karşı yapayım dedm yine tek cizgi çıkıcak dedim bakmadım bile teste sonra bi baktim cok bariz bir sekilde cift çizgi 😁
evreM-0 Siboo tabi canım sen kendin daha iyisini bilirsin rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah dualarımızdasın 🤲
evreM-0 gel_artik_bebegim yaaa çok sevindim senin için sağlıkla inşallah kucagimiza alırız 🥰🤲 ama ben kan tahlilini acil de verdim doktor benim değerime düşük 1 haftalık kesin kimyasal gebelik deyip moralimi çok bozdu dün mesela ama ben ona inanmadım 😊
Siboo gel_artik_bebegim ay ne güzel bende başlıcam soğan kürüne corek otuna falan ondan önce inşallah senin gibi bende görürüm 😊
Melo24_ Ygmrb şu an beta hcg sonucunuz nedir takip ettiniz mi? Ben de 11 aralık da öğrendim 45,53 ile. 14 aralıkta 193,75 çıktı. Dün 899.36 Progesteron testi istedi mi doktor
Ygmrb Melo24_ yok progesteron istemedi ben sağlık ocagında yaptırdım bugün yine 220 çıktı sonuc iki gün arayla sizin artış gayet güzel bence